Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Vertraging van de vlucht eindigde met annulering vanwege technische storing maar niemand wist er iets van toen ik ze belde. Triptime niet en ook Sunexpress zelf ook niet.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Erg vervelend om te vernemen dat u hinder heeft ondervonden bij het uitvoeren van uw reis.
Op vluchtvertragingen op de vluchtdag zelf welke het gevolg zijn van een technische storing hebben wij als reisorganisatie geen invloed op.
In de meeste gevallen is het een onverwachts probleem ter plaatse.
Hierdoor ontvangen wij hier geen afzonderlijke bericht over waardoor wij onze passagiers niet kunnen informeren.
Wij betreuren de situatie ten zeerste en rekenen op uw begrip in deze situatie van onmacht voor ons.

Serife

Het is een heel goed betrouwbaar reisorganisatie ik heb in 1maand 3vluchten ermee geboekt ook nationale vlucht en dat vond tof

Heel erg betrouwbaar

D van Rij

Het boeken op de computer is in 15 minuten erg kort heb 3 x opnieuw moeten doen.

tickets etc waren snel

Henny Lamme

Wij zijn prima geholpen met nadere boekingen van zitplaatsen en wij zijn goed op de hoogte gehouden met de geboekte reis en vluchttijden . Bedankt voor de plezierige samenwerking .
Met...
Met vriendelijke groet Fam Lamme

Hendrika Lievaart

Goed.

Het verzorgen van de rolstoelhulp was prima geregeld!

Indien mogelijk boeken wij altijd via Triptime. Goede service. Snel en vriendelijk.

Snelle ontvangst van de tickets. Duidelijke website.

Audrey Gordijn

Zeer goede service

Flex optie was top. Voor klein bedrag eenmalig je vlieg data kunnen wijzigen. Ideaal

Prima site, makkelijk en overzichtelijk

na boeking ook meteen aanvraag van de visa

S.Akbas

Ik heb mijn tickets online geboekt en het ging heel makkelijk . Na de betaling krijg je direct je tickets gemaild en je wordt als je wilt ook per mail op de hoogte gehouden. Snelle service

Eenvoudig en snel