Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Ayse Kurt

Makkelijk om snel de goedkoopste ticket te vinden

Snel

Gerrit

Triptime was de goedkoopste aanbieder voor vluchten vanuit Amsterdam. Snel en eenvoudig geboekt.

Snelle boeking en eenvoudig betalen. Direct informatie en etickets ontvangen. Vluchten op tijd uitgevoerd. Je weet waar je aan toe bent. Duidelijke informatie.

Ozgur

Ik ben paar jaar achter me kaar me ticket bij triptime geboekt en valt prima

Geen problemen

M. Turgut

Tickets waren goedkoop en de tickets kwamen optijd door de mail!

Tickets optijd door de mail, zeer goedkoop

Sahin

Goed kopperdan andere ?

Hasan Pancar

Hele goede diensverleners, vooral de klantenservice medewerkers.

Klanten worden goed geholpen bij een probleem.

Sultan

Mijn vakantie boek ik bij Triptime omdat de prijzen vele malen goedkoper zijn dan bij andere sites. Je ontvangt meteen je ticket. En wat ik handig vind is dat je een optie hebt om een sms te... Mijn vakantie boek ik bij Triptime omdat de prijzen vele malen goedkoper zijn dan bij andere sites. Je ontvangt meteen je ticket. En wat ik handig vind is dat je een optie hebt om een sms te ontvangen voor je vlucht dus of je een vluchtwijzigen hebt. Site is erg duidelijk. Ik raad mensen altijd triptime aan! Ben van plan om in november weer een tkt te boeken bij Triptime.

Medewerkers van Triptime zijn erg hulpzaam en erg aardig. Site is erg duidelijk.

O Cabuk

Nooit probleem gehad

Manav

Goed altijd bereikbaar lage prijzen en genoeg vliegticket aanbod. Ik vind triptime heel erg goed bedrijf.

Altijd goed aanbod en lage prijzen en altijd bereikbaar .

N. M

Altijd goed nog geen problemen mee gehad ik ben er blij mee.

Top zijn ze