Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

karin

Ik boek altijd met triptime overzichtelijk en de goedkoopste

ja je krijgt een email

Makkelijk snel goedkoop

Allerlei betaalmogelijkheden
Zoekt en vindt de goedkoopste vlucht
Duidelijk

Was aangenaam en goed

Monique Schinkel

Aantal jaren geboekt
Zolang het goed gaat. Maar wil je door omstandigheden omboeken dan vragen ze de hoofdprijs meer dan in de voorwaarden staan

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij hebben uw boeking gecontroleerd en moeten u mededelen dat de informatie in uw review niet correct is.U heeft zelf en diverse malen middels tussenpersonen om een wijziging verzocht.Wij hebben u... Wij hebben uw boeking gecontroleerd en moeten u mededelen dat de informatie in uw review niet correct is.U heeft zelf en diverse malen middels tussenpersonen om een wijziging verzocht.Wij hebben u en de tussenpersonen gemaild m.b.t. de wijzigingskosten.De kosten zoals deze in de mail staan vermeld, zijn ook de kosten zoals deze ook in de voorwaarden staan vermeld.Wij betreuren dan ook ten zeerste dat de informatie in uw review niet correct is.

Izzet Topsakal

Geweldige bedrijf met een goede servies gerichte diensten

Snel en gemakkelijk je reservering kunnen plaatsen

Bertus de Lange-Elferink

Wij gaan minimaal 8 x per jaar naar Turkije en boeken al onze tickets via Triptime. Goede prijs en goede service.

Altijd snelle service en goedkoop.

Prima reis.

nee

Al vele malen tickets geboekt en altijd goed gegaan.

Snel boeken van tickets, de tickets komen keurig per email en ook het visum regelen gaat gemakkelijk.

W. Burgers

Het is voor de eerste keer dat wij geboekt hebben bij Triptime. Alles was duidelijk aangegeven wat er ingevuld moest worden. En meteen de aanvraag voor de VISA voor Turkey geregeld.

Alles netjes optijd geregeld.