Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Myranda de Ceuninck

Wij boeken al onze vliegtickets bij Triptime, wij zijn zeer te spreken over deze touroperator! Snelle afwerking goede service...voor ons alleen maar Triptime

Binnen 1 minuut heb je de ticket via de mail

Wij boeken al jaren bij Triptime en tot nu toe is alles altijd goed gegaan. Wij zijn zeer tevreden.

Lage prijzen; snel boeken.

Ik ben erg tevreden met de prijzen van de tickets op deze website ..

Overzichtelijk .

MELEK

Normaal gesproken gaat alles goed. Maar afgelopen maandag 31 oktober ging het mis. Ik was niet ingelicht dat ik een uur eerder zou vliegen. Wat jullie normaal wel doen via sms waar ik voor betaald... Normaal gesproken gaat alles goed. Maar afgelopen maandag 31 oktober ging het mis. Ik was niet ingelicht dat ik een uur eerder zou vliegen. Wat jullie normaal wel doen via sms waar ik voor betaald heb.

Het is makkelijk toegankelijk. Je kunt snel je tickets boeken .

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij hebben het e.e.a. gecontroleerd in het systeem van de luchtvaartmaatschappij en op een onafhankelijke site flightradar24 . Via deze link http://bit.ly/2fjJvw4 kunt u controleren dat uw vlucht... Wij hebben het e.e.a. gecontroleerd in het systeem van de luchtvaartmaatschappij en op een onafhankelijke site flightradar24 . Via deze link http://bit.ly/2fjJvw4 kunt u controleren dat uw vlucht was gepland voor vertrek 11:20uur. Op w e-ticket staat ook eveneens een vertrektijd van 11:20 uur. In dit geval was er geen sprake van een tijdswijziging waardoor u ook niet door ons bent geïnformeerd.

Leijgraaf

G Verhage

Goede prijs

H.Knoop

Bijzonder goed

Direct de E-Tickets in mijn mail box

Christiaan Broekema

Een reis is snel geboekt op een correcte wijze.
Snelle afhandeling, tickets binnen een paar minuten in je mailbox.
Bij wijziging vertrektijden, direct nieuwe ticket etc.

Snel en correct

Snel en erg makkelijk