Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Aanvankelijk goede ervaring. Echter, door omstandigheden moest ik mijn terugvlucht omboeken en na plezierig telefonisch contact kon dit simpel worden geregeld. Ik zou binnen een dag een bevestiging... Aanvankelijk goede ervaring. Echter, door omstandigheden moest ik mijn terugvlucht omboeken en na plezierig telefonisch contact kon dit simpel worden geregeld. Ik zou binnen een dag een bevestiging met betalingslink ontvangen. Dit bericht heb ik echter nooit ontvangen en e.e.a. is bovendien aan mijn aandacht ontsnapt, tot daags voor de terugvlucht.
Direct telefonisch contact opgenomen, waarbij de medewerker/ster mij beloofde e.e.a. uit te zoeken en mij te zullen terugbellen. Dit gebeurde al heel snel en de betreffende medewerker/ster gaf toe dat er iets was fout gegaan om vervolgens samen met mij naar een passende oplossing te zoeken. Deze werd gelukkig ook gevonden en de kosten bleven beperkt tot de eerder afgesproken van 114 euro; additionele kosten zouden voor rekening van Triptime worden genomen. Kortom, uiteindelijk is alles in orde gekomen.

Bilgin Budak

Meerdere boekingen per jaar. Website makkelijk in gebruik.

Zonder rompslomp vlucht eenvoudig te boeken.

Antiekboerderij de GIESSENHOEVE

Goed en gemakkelijk

niet direkt

Karakus

Alles duidelijk en netjes

L.van Loo

Perfect zowel de heen reis als de terug vlucht op tijd vertrokken

Duidelijk omschreven, men weet waar men aan toe is, inclusief de kosten voor de bagage.

Corrie van der Zee

Binnen Notime heb je van Triptime je e-ticket binnen!
Ik boek zeker 6 x per jaar tickets voor familie, vrienden en mezelf!
Uitstekende service en goedkoop vliegen!
Je hebt maar...
Binnen Notime heb je van Triptime je e-ticket binnen!
Ik boek zeker 6 x per jaar tickets voor familie, vrienden en mezelf!
Uitstekende service en goedkoop vliegen!
Je hebt maar één site nodig om je ticket te boeken en dat is Triptime.

Boeken, betalen en E-ticket binnen!
Indien het personeel een fout heeft ontdekt bij het plaatsen van een boeking nemen zij meteen contact met je op.
Per e-mail word je op de hoogte...
Boeken, betalen en E-ticket binnen!
Per e-mail word je op de hoogte gesteld op welk tijdstip je vliegtuig vertrekt.
Uitstekende service! Visum in Notime geregeld door Triptime!

JW Erven

Er is weinig te zeggen, want het is perfect

Snelheid en service

Prima manier om je reis te boeken, eenvoudig en veel keuzes om voor een mooie prijs te reizen.

snel, eenvoudig en goede informatie

Simon

Enorm tevreden!

Direct ontvangst etickets

Suleyman Alatas

Makkelijk en overzichtelijk om een ticket te boeken. Raad ik mijn kennissen om ticket bij trieptime te regelen.

Voor mij is ideal betalen is makkelijkste