Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Henk

Wij hebben al tien jaarwisseling u bureau geboekt n zij nog steeds tevreden met Triptime !
Wij hebben geen enkele klacht gehad .

Weinig veranderingen n boeking

Vaste klant

Perfect

Nee hoor, alles is duidelijk en overzichtelijk, geen probleem met niks niet. Jammer dat kantoor niet vaker open is.

Goede website makkelijk zoeken

Goed werkende en overzichtelijke website

Ibrahim Caliskan

Aantal keren vlucht geboekt meestal de goedkoopste vliegtickets als ik moet vergelijken met de andere sites

Goedkoper vliegtickets

u.yuksel

Ik ben jaren kkant van triptine ik ben altijd vrede met vliegticket goede webwinkel

Ja altijd op tijd reservering bericht gehad

Sev

Meest slechte klantendienst en communicatie. Ik zal nooit meer een ticket kopen via triptime

Geen sterke punten

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit de mailcorrespondentie welke met u is gevoerd blijkt dat uw oorspronkelijk geboekt vlucht was geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij.U heeft middels ons een alternatieve vlucht aangeboden... Uit de mailcorrespondentie welke met u is gevoerd blijkt dat uw oorspronkelijk geboekt vlucht was geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij.U heeft middels ons een alternatieve vlucht aangeboden gekregen door de luchtvaartmaatschappij.U was het niet eens met deze wijziging waarna u een officieel klacht heeft ingediend.Wij hebben uw klacht behandeld en per mail uitvoerig toelichting gegeven.
Wat betreft uw opmerking dat de communicatie niet naar wens is kunnen wij u als volgt informeren. Er zijn diverse telefonische gesprekken met u gevoerd waar u uw wensen m.b.t. wijziging kenbaar heeft gemaakt.Wij hebben u in deze op uw rechten en plichten gewezen waar u het niet mee eens was. Dat u deze gesprek(ken) als niet naar behoren omschrijft is spijtig, echter zijn wij van mening dat wij u van dienst zijn geweest binnen de mogelijkheden welke ons door de luchtvaartmaatschappij zijn geboden.

Serpil Cetin

Snel, betrouwbaar en prettig communiceren!!

Ja zeker! Het boeken van een ticket gaat met enorm veel gemak en snel en betrouwbaarheid zijn erg belangrijke aspecten van Triptime!

Camille Corstiaensen

Prijs is Redelijk !

Ze Doen wat ze zeggen !

Ik bestel vaker bij triptime goed bedrijf ze brengen ook geen extra kosten in rekening, je betaald alleen voorje ticket zonder extra kosten!

Je ticket wordt heel snel naar je email verzonden, dat vindt ik een hele goede service!