Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Vlieg al 6 jaar regelmatig via Triptime

Tickets zijn voordelig, alleen heb ik diverse keren de service als slecht ervaren. Als de klant in het weekend belt wordt hier aangegeven dat er later bepaald wordt of het urgent was en zo niet moet... Tickets zijn voordelig, alleen heb ik diverse keren de service als slecht ervaren. Als de klant in het weekend belt wordt hier aangegeven dat er later bepaald wordt of het urgent was en zo niet moet de klant extra betalen. Nee, ik en verschillende vrienden vinden de service minder goed en niet klantvriendelijk.

broeckx

Ging redelijk soepel

prijs

Snelle reactie terug gekregen

Snelle reactie op mijn vraag

Boek altijd mijn vliegtuig tickets bij Triptime, alles wordt uitstekend verzorgd, goede service, makkelijk zelf te regelen maar ook uitstekende hulp aan de telefoon ??

Klant vriendelijk

Uitstekend!

Ik kan alleen maar zeggen dat veel bedrijven een voorbeeld mogen nemen aan de overzichtelijkheid van de website, de snelheid (bestellen documenten en ontvangen documenten), beantwoording van de... Ik kan alleen maar zeggen dat veel bedrijven een voorbeeld mogen nemen aan de overzichtelijkheid van de website, de snelheid (bestellen documenten en ontvangen documenten), beantwoording van de vragen (zeer correct en duidelijk: zonder poespas) en de prijs kwaliteit verhouding!

Ik en mijn familie bestellen regelmatig bij Triptime en zullen dat ook in de komende tijd blijven doen.
Daarnaast probeer ik mensen - die het gemak van Triptime nog niet kennen - daarmee bekend te maken.

Makay

Heel fijn altijd snel en correct en foutloos

Goedkoop vertroubaar wat wil je nog meer????

Adrianus Hendrikus

Klantvriendelijk en makkelijk met Visum aanvraag Turkije

Super snel de tickets

Hatice

Wij zijn uiterst tevreden. Heb er geen andere woorden voor.

Altijd bevesting indien je hierom vraag bij aanvraag van rolstoelen enzv. Heerlijk

Was heel simpel en makkelijk te boeken zeer tevreden.

Zeer makkelijk om te boeken en zeker met de lage prijzen zeer tevreden mee