Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Barry

Vriendelijke meneer aan de telefoon gehad die mij heel goed heeft geholpen! Alles is vlekkeloos verlopen, zeer tevreden met Triptime!

Overzichtelijke website en super makkelijke check-in met de e-tickets die ik op mijn smartphone heb ontvangen. Al met al super!

van der Haag

Goede ervaringen met triptime

word snel gereageert als er iets is

Bulent Aydogan

Mega snel service ik ben er zeer tevreden over

Van a tot z goed geregeld

Boersma

De laatste tijd is het niet mogelijk om vertrek en aankomst plaats bij het boeken direct in te toetsen. je moet dan eerst de datum of aantal personen in toetsen

Elziena

Nooit problemen gehad met boeken. Alleen vind ik het vervelend dat je een kwartier de tijd hebt om te boeken. Dit maakt mij nerveus en dan heb je kans op fouten.

Alles staat in het Nederlands en is duidelijk aangegeven. Ook staat er een telefoonnummer op je e-ticket voor het geval er wat mis gaat.

H.D.Mos

Zeer goed snelle afhandeling als je een ticket gekocht. Heb alles loopt via de mail een pluim waar je trots op mag wezen als Triptime

Snelle afhandeling

I. H. Batar

Ik ben zeer tevreden.

ibrahim Cal

Betrouwbar en overzichtelijk

Bakker

Jammer dat ze een foutieve boeking niet kunnen omzetten. Een verkeerde naam op de ticket vermeld. Hierdoor moesten wij een nieuwe ticket boeken. Dit had anders gemoeten vind ik.

lucas

Perfect