Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Frans

Na diverse boekingen geen enkel probleem ondervonden.
Ga zo door met uw klanten

Correcte afhandeling en bij vragen snelle oplossing geboden.

Over het algemeen tevreden, behalve over de sms-service.

makkelijk kunnen vergelijken van vluchten van verschillende aanbieders

Reactie Triptime Vliegtickets:

De sms service is ook van toepassing in geval dat een vlucht word geannuleerd. In uw geval was er een afwijkende situatie van toepassing, namelijk dat de vlucht op het laatste moment was geannuleerd... De sms service is ook van toepassing in geval dat een vlucht word geannuleerd. In uw geval was er een afwijkende situatie van toepassing, namelijk dat de vlucht op het laatste moment was geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij vanwege de op dat moment slechte weersomstandigheden. In dergelijke situaties, waarbij op het laatste moment(enkele uren voor vertrek) door de luchtvaartmaatschappij besloten word om de vlucht te annuleren, worden wij als reisorganisatie daar niet van op de hoogte gesteld. Als gevolg hiervan kunnen wij tot uw en ons ongenoegen u door de genoemde reden niet op de hoogte stellen.

Klantvriendelijk en correct

Als gezin en individueel vliegen wij al 8 jaar, diverse keren per jaar, vanuit Nederland of Duitsland naar Antalya.
De meeste keren hebben we de vlucht geboekt met Triptime. Met Triptime...
De meeste keren hebben we de vlucht geboekt met Triptime. Met Triptime hebben we uitsluitend goede ervaringen.
Eén keer heb ik zelf een fout gemaakt tijdens het online boeken. Geen probleem, het werd telefonisch direct gecorrigeerd en er werden zelfs geen administratiekosten voor berekend. Prima service, erg klantgericht. Dank jullie wel.

Duidelijk overzicht van beschikbare vluchten. Naast de opgegeven vluchtwensen worden ook andere opties weergegeven in een voor mij prettige volgorde. De actieprijzen worden in rood aangegeven.... Duidelijk overzicht van beschikbare vluchten. Naast de opgegeven vluchtwensen worden ook andere opties weergegeven in een voor mij prettige volgorde. De actieprijzen worden in rood aangegeven. Verder geen overbodige informatie of reclame. Heel prettig!

Mijn ervaring is dat Triptime altijd eerlijk en snel handelt als het om vliegtickets gaat. Het is voordelig en als je wilt boeken is het overzichtelijk wat er te bieden is.

Overzichtelijk en goedkoop

R.Kroot

Niks op aan te merken !!

Heel snel kijken waar je snel de ticket kan vinden

Isyankar

Maandelijks koop ik tickets voor mijn familie,vrienden en kennissen. Nog nooit een probleem gehad.

Prijs, Kwaliteit, helder en duidelijk..

Fijne vakantie gehad dankzij triptime

Scherpe prijzen en Direct ticket per mail ontvangen

Scherpe prijs