Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Triptime , vanaf de eerste keer, alhoewel wij bij de eerste boeking enig wantrouwen hadden, dat kwam door het volgende. correspondentie met een adres in... Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Triptime , vanaf de eerste keer, alhoewel wij bij de eerste boeking enig wantrouwen hadden, dat kwam door het volgende. correspondentie met een adres in Lijnden, maar betalen naar Zaandam .
Maar alles is keurig verlopen.

Ozer Adem

Dank u voor alles ehct mooi reisbreu

hartelijk bedank voor alles ik wind heel veel moii .

E Stolk van de Laar

Goed wanneer er nergens fouten worden gemaakt, want hoe vaak je ook geboekt hebt bij Triptime maakt niet uit, wanneer je voor- en achternaam is verwisseld dan moet je 100 euro per verandering... Goed wanneer er nergens fouten worden gemaakt, want hoe vaak je ook geboekt hebt bij Triptime maakt niet uit, wanneer je voor- en achternaam is verwisseld dan moet je 100 euro per verandering betalen. Na veel gezeur van mijn kant is het uiteindelijk gereduceerd tot 100 euro, dus 2 voor de prijs van 1. Wanneer je niet op de lijst van de vliegtuigmaatschappij staat, terwijl je wel een ticket hebt, moet je wachten of er überhaupt een plaats in vliegtuig over is en wanneer dat het geval blijkt moet je ter plekke 400 euro betalen en dat kan dan niet anders dan met creditcard, hetgeen belachelijk is natuurlijk. Dit was dus een fout van Triptime maar ik moest het wel 6 weken lang voorschieten, men had gezegd binnen 6 weken dit bedrag aan mij terug te boeken. Ik moest er wel om vragen na die 6 weken. Ik vind dit soort zaken erg klantonvriendelijk.

Ik boek altijd via Triptime en is altijd perfect geregeld en heb dus geen enkele negatieve ervaring.

Hediye

Dikke duim! Echt een super snelle service, volgende keer kom ik sowieso weer bij jullie boeken.

E-Tickets direct ontvangen na het betalen. Sneller kan het niet, misschien wel nog ietsje goedkoper maar je krijgt er wel service voor terug.

Harry Blom

Uitstekend aanbod en supersnelle ticketservice. Altijd de beste last minute deals.

Direct je tickets en de mogelijkheid om voor een klein bedrag extra alsnog te switchen.

Gurol Ozdemircioglu

Alles in een keer goed gegaan.ik was blij.

Alles is duidelijk.informatie is goed.

Hasan

Duidelijk goede prijzen

Duidelijk

Het ging altijd goed maar deze keer had ik een scootmobiel meegenomen ecter na vermelding van mijn kant aan jullie was het niet doorgegeven aan de maatschappij waardoor ik beetje problemen kreeg met... Het ging altijd goed maar deze keer had ik een scootmobiel meegenomen ecter na vermelding van mijn kant aan jullie was het niet doorgegeven aan de maatschappij waardoor ik beetje problemen kreeg met het meenemen van het scootmobiel op schiphol het maatschappij waar ik geboekt hag]d heette pegasus met behoorlijke stres van mij kant.

Triptime is ons vaste keuze bij het kopen van online vliegtickets! De aankoop & bevestiging van de tickets gebeuren heel snel. Wij zijn heel content met Triptime.

We kregen binnen 24u een reactie op ons mail. De antwoorden op al onze vragen waren duidelijk.