Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Goed.

Wat je mag verwachten , duidelijk en snel.

Anna Metz

Uitstekend

Al een aantal jaren vlieg ik met triptime in oktober naar Turkije. Zou graag een retour boeken maar dan heb ik niet genoeg keus. Zou graag een retour boeken met bv de terugreis later te boeken... Al een aantal jaren vlieg ik met triptime in oktober naar Turkije. Zou graag een retour boeken maar dan heb ik niet genoeg keus. Zou graag een retour boeken met bv de terugreis later te boeken zonder 2 x de kosten te betalen van flex. Verder is de site duidelijk en gebruiksvriendelijk

Ben walther

Al vele jaren maak ik gebruik van Triptime om op een erg voordelige manier naar mijn vakantiehuis in Turkije te gaan. Tot nu toe erg voordelig nog nooit iets vervelends en bijzonder duidelijk boeken.

Heel voordelig en duidelijk en makkelijk boeken

Paul Kleine

Snelle boeking en prima afhandeling van alle benodigdheden.

snelheid en duidelijkheid.

Zeer goed

Laagste prijs garantie vind ik een sterke punt, ik had een ticket gevonden op een andere website wat onder jullie prijs zat. Daarna op jullie website naar de voorwaarden gekeken( het moest gevestigd... Laagste prijs garantie vind ik een sterke punt, ik had een ticket gevonden op een andere website wat onder jullie prijs zat. Daarna op jullie website naar de voorwaarden gekeken( het moest gevestigd zijn in NL , ingeschreven zijn bij KVK, en het was het zelfde vlucht met de zelfde aantal personen ) Ik heb gebeld met jullie klantenservice toen kreeg tehoren dat het bedrijf niet te vertrouwen was het werd afgekraakt en omdat het niet te vertrouwen was wilden jullie niks vergoeden terwijl het 100% aan de voorwaarden voldeed.. Dat vond ik wel jammer ik had verwacht dat er direct iets mee gedaan werd...

Reactie Triptime Vliegtickets:

Het bedrijf in kwestie waar wij geen laagste prijsgarantie voor hebben toegepast was Zonfly. Nu achteraf blijkt dat wij dit terecht hebben gedaan, daar dit bedrijf op 7 juli 2015 haar klanten per... Het bedrijf in kwestie waar wij geen laagste prijsgarantie voor hebben toegepast was Zonfly. Nu achteraf blijkt dat wij dit terecht hebben gedaan, daar dit bedrijf op 7 juli 2015 haar klanten per mail heeft geïnformeerd over een faillissement. U mag van geluk spreken als u uw reis daar niet heeft ondergebracht.

Veronique

Ik heb de laatste jaren diverse malen via Triptime een vliegticket geboekt. De website is erg fijn en overzichtelijk. Jammer dat je niet met visa kan betalen, maar de betalingsafwikkeling en... Ik heb de laatste jaren diverse malen via Triptime een vliegticket geboekt. De website is erg fijn en overzichtelijk. Jammer dat je niet met visa kan betalen, maar de betalingsafwikkeling en ontvangst bevestiging/vliegticket verliep snel en goed. De website geeft een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden en vliegmaatschappijen waarmee gevlogen kan worden eventueel vanaf een andere bestemming en op een andere dag dan in de zoekmachine is ingevuld. Perfect!

Dat je overzichtelijk meerdere reismogelijkheden (vertrekpunt, aankomstplek, tijdstip, dag, vliegmaatschappij) ziet en snel de vliegtickets en reisbevestiging ontvangt. Verder is ook duidelijk of de... Dat je overzichtelijk meerdere reismogelijkheden (vertrekpunt, aankomstplek, tijdstip, dag, vliegmaatschappij) ziet en snel de vliegtickets en reisbevestiging ontvangt. Verder is ook duidelijk of de koffer al bij de prijs is inbegrepen of dat je dit nog apart moet boeken bij de vliegmaatschappij.

Prettige en klantvriedelijk

Arno Vonk

Mijn reservering van tickets ging echt perfect en het kost weinig tijd

supersnel, goedkoop met kwaliteit en veel keus

bilal Karaca

Ik koop mij tickets alleen bij Triptime..

snel betrouwbaar en veilig....

Annette Aydin

Makkelijk re reserveren van betaalbare tickets, waarbij je goed kan vergelijken.