Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

van Kampen

Ik ben zeer ontevreden omdat Triptime mij een duur visum heeft opgedrongen, dat ik niet besteld had. Er was ook onduidelijkheid op de site bij het invullen van de vraag over het bestellen van een... Ik ben zeer ontevreden omdat Triptime mij een duur visum heeft opgedrongen, dat ik niet besteld had. Er was ook onduidelijkheid op de site bij het invullen van de vraag over het bestellen van een visum

nee, ik ben zeer ontevreden

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit onze gegevens blijkt dat u het e-visum afzonderlijk na het plaatsen van de boeking heeft laten bijboeken. Na uw verzoek hebben wij het visum toegevoegd en u een aangepaste factuur en het... Uit onze gegevens blijkt dat u het e-visum afzonderlijk na het plaatsen van de boeking heeft laten bijboeken. Na uw verzoek hebben wij het visum toegevoegd en u een aangepaste factuur en het visumformulier verzonden. Helaas kunnen wij de bijgeboekte dienst niet ongedaan maken, daar de kosten per direct door de Turkse overheid bij ons geïncasseerd worden op het moment dat het verzoek voor de visa wordt uitgevaardigd, dit is u ook eerder toegelicht.
De verwerking hiervan geschiedt na het aanvragen van het visum.

Didi

Geen problemen gehad, emails waren snel en duidelijk.

Een website die duidelijk aangeeft over de prijZen van de vliegmaatschappij Transavia en goedkoper is.

Geen problemen gehad met Triptime. Is mijn favoriete website om tickets te kopen.

Al onze reizen naar Turkije, gedurende de laatste vijf jaren uitgevoerd, zijn door Triptime geregeld en zonder enig probleem verlopen. De papierwinkel er om heen was bijzonder goed geregeld.

Snel en accuraat

Ik ben al jaren bekend bij Triptime en boek ook regelmatig bij deze organisatie. Het gemak waarmee er geboekt kan worden en de aantrekkelijke tarieven, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tickets bij... Ik ben al jaren bekend bij Triptime en boek ook regelmatig bij deze organisatie. Het gemak waarmee er geboekt kan worden en de aantrekkelijke tarieven, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tickets bij Triptime blijf boeken.

Sterke punten zijn dat er telefonisch informatief goed ingelicht wordt over de reservering, indien er bijvoorbeeld gewijzigd moet worden. De persoon aan de lijn probeert in ieder geval een... Sterke punten zijn dat er telefonisch informatief goed ingelicht wordt over de reservering, indien er bijvoorbeeld gewijzigd moet worden. De persoon aan de lijn probeert in ieder geval een alternatief te vinden. Dat staat voor een goede service.
Daarnaast zijn de prijzen ook aantrekkelijk en het aanbod is voldoende. Er worden namelijk ook vluchten voor een dag eerder en later getoond. Dit is ideaal voor mensen die flexibel zijn in data.

B. Celikkal

Eenvoudig, snel en altijd goed gegaan!

eenvoudig te boeken, altijd juiste informatie gekregen

Kees Luijer

Mijn dochter die vanuit Turkije een ticket wou boeken bij de conculega, naar Nederland was in paniek want het lukte niet.Dus ik zei ik doe het wel vanuit Nederland bij Triptime, en voilla.Kijken,... Mijn dochter die vanuit Turkije een ticket wou boeken bij de conculega, naar Nederland was in paniek want het lukte niet.Dus ik zei ik doe het wel vanuit Nederland bij Triptime, en voilla.Kijken, invullen, klikken betalen klaar.

Even inloggen, aanklikken, betalen klaar !!!!!!

AM Kloek

Uitstekend

Snelheid, gemak

Boeckling, B.

Positief

Ayfer Yalcin

We hebben een vlucht geboekt en zijn er tot nu toe erg tevreden mee! Ik ga er vanuit dat Triptime verder zorgt voor een goed verloop van de reis.