Info over verloop reservering

Verschillende keren gereserveerd nooit
Problemen gehad

Snel overzichtelijk en duidelijk

Betty bos

Fijne site omdat je per datum kan kijken wat de goedkoopste is die dag ,de slechte kant is dat jullie in het weekend niet tel bereikbaar zijn

Ja opvallend wel personeel is niet bereid om goede sugesties met hogerop te bespreken

Goed betrouwbaar en snelle service ook nog goedkoop

Ticket wordt meteen naar email verzonden na betaling

Ik heb een goede ervaring met boeken en de mails.

Snelheid

Fatma

Ik heb vaker geboekt bij triptime.nl. Geen enkel probleem ervaren. Simpel om te boeken en goede service!

Kursad

Heel goed

Veilig

R. Marree

Ik ben meerdere malen met Triptime gevlogen ! En was iedere keer opnieuw uitstekend !!!

Hasan Istek

Ik boek al jaren bij Triptime en tot op heden nog nooit een probleem mee gehad! En de klant is altijd Koning bij Triptime!

Dat ze geen enkel zwakke punten hebben!

Goed, klantvriendelijk, en makkelijk te boeken. Goede prijzen met inclusive kilo s. En geen boekingskosten.

Gaat makkelijk. Alles staat goed en duidelijk aan gegeven.

Reservering en verwerking enz . Waren prima. Slecht was dat ik toen ik al 2 dagen in Turkije was een mail kreeg waarin stond dat ik bij boeking geen visum voor Turkije gekocht had en dat dit visum... Reservering en verwerking enz . Waren prima. Slecht was dat ik toen ik al 2 dagen in Turkije was een mail kreeg waarin stond dat ik bij boeking geen visum voor Turkije gekocht had en dat dit visum wel verplicht is. Ik kon het alsnog via Triptime regelen . Beetje laat ! Gelukkig was ik wel op de hoogte van dit feit, omdat mijn dochter in Turkije woont, en was. ik al in het bezit van het visum