Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Een keer hele gezin 9 personen vlucht geboekt

Vorige keer is misgegaan. Na een paar weken schriftelijke reactie is het hersteld.

Zeer goed

Als op tijd

Albertina bos brink

Vaak bij jullie geboekt ,maar nadat ik de laatste keer gebeld heb vanuit turkije om reis week uit te stellen door ziekte, en ik te horen kreeg dat doordat het weekend ertussen zatik dan een dag te... Vaak bij jullie geboekt ,maar nadat ik de laatste keer gebeld heb vanuit turkije om reis week uit te stellen door ziekte, en ik te horen kreeg dat doordat het weekend ertussen zatik dan een dag te laat was terwijl jullie er helemaal niet zijn in t weekend en het niet mocht terwijl ik extra 25€ Pp ervoor betaald had, boeken wij niet meer bij jullie

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij betreuren het ten zeerste dat u enige hinder heeft ondervonden gedurende uw reis. Helaas is het zo dat TripFlex alleen dekking biedt als de reis buiten een week voor vertrek gewijzigd wordt... Wij betreuren het ten zeerste dat u enige hinder heeft ondervonden gedurende uw reis. Helaas is het zo dat TripFlex alleen dekking biedt als de reis buiten een week voor vertrek gewijzigd wordt (tijdens kantooruren). Via deze link kunt u de voorwaarden raadplegen: http://www.triptime.nl/TripFlex---Triptime-nl_dp_46.aspx . Binnen een week voor vertrek heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om tegen de reglementaire wijzigingskosten van 50 EUR de wijzing door te voeren.

Bert Bosman

Alleen positieve ervaringen

Snelheid van terugkoppeling en beschikbaarheid

Angela van Schaik

Tot nu toe altijd fijne ervaringen gehad met de reserveringen op Triptime.

Dubbelman

Goede overzichtelijke site

Voor de eerste keer geboekt via de computer en dat alles gelukt is , is blijkbaar duidelijk dat het via triptime goed te doen is.