Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Mijn ervaring in het verleden was goed alleen hoe de site nu is ingesteld vind ik zeer slecht. Ik krijg nu geen overzicht van een aantal dagen maar een overzicht per dag. Ik plan mijn vakantie niet... Mijn ervaring in het verleden was goed alleen hoe de site nu is ingesteld vind ik zeer slecht. Ik krijg nu geen overzicht van een aantal dagen maar een overzicht per dag. Ik plan mijn vakantie niet op een specifieke datum, maar kijk wat kwa prijs en datum het beste uitkomt. Nu moet ik telkens dag voor dag kijken en dat alt zeer tegen.

Snelheid reservering, conact opnemen als er verAndering in de vluchttijd is, klantvriendelijk

Reactie Triptime Vliegtickets:

Sinds dit jaar hebben wij ons aanbod ruim uitgebreid met nieuwe vluchten met overstap.
Door het ruime aanbod duurde het erg lang voordat de bezoeker het resultaat van ons aanbod konden zien bij +- 3 dagen.
Dit duurde ongeveer 50-60 seconden welke tot veel klachten heeft geleid.
Hierdoor hebben wij dit aangepast naar 1 dag om het zoekresultaat terug te brengen naar 15-20 seconden.
Service staat bij ons hoog in het vaandel, dit willen wij ook graag zo houden.

A. van Eekelen

Goed, maar jammer dat betalen met creditcard niet kan

Overzicht van meerdere vluchten rond bepaalde tijdsperiode en mogelijkheid vlucht te wijzigen tegen geringe meerbetaling

Zoekopdracht snelop beeld

Ok

Ok

a.stunnenberg

Zeer tevreden. Snelle en keurige afhandeling duidelijke site.
ook bij telefonisch contact keurige afhandeling.
vroeger boekte ik altijd bij ticketpot maar sinds ik triptime heb ontdekt...
Zeer tevreden. Snelle en keurige afhandeling duidelijke site.
ook bij telefonisch contact keurige afhandeling.
vroeger boekte ik altijd bij ticketpot maar sinds ik triptime heb ontdekt bevalt dat veel beter

Telefonisch keurig te woord gestaan nadat een betaling niet lukte. Prettige afhandeling.

Ali

Vele malen tickets gekocht. Nooit problemen gehad plus is het super handig op het site.

Jazeker, vooral met vliegtickets je krijgt heel veel alternatieven . Heeel handig.

Tevreden

Meer aanbiedingen

Ik heb vorig jaar mijn ticket geboekt via Triptime. Ik heb bewust overdag vlucht gekozen want nachtvluchten was moeilijk naar mijn bestemming te gaan. Laatst week mijn boeking omgezet naar... Ik heb vorig jaar mijn ticket geboekt via Triptime. Ik heb bewust overdag vlucht gekozen want nachtvluchten was moeilijk naar mijn bestemming te gaan. Laatst week mijn boeking omgezet naar nachtvluchten. Hoewel ik probeerde uitleggen dat dir vlucht voor mij niet haarbaar was zonder naar mij te luisteren, hebben zij doorgezet. Het werd geen alternatieven aangeboden. Zij hebben mij verplicht om in de nacht om 12:00 uur te vliegen. Sindsdien heb ik een negatieve beeld over de Triptime

Reactie Triptime Vliegtickets:

Zoals u het wellicht weet, zijn de vluchten en vluchttijden van chartermaatschappijen altijd onder voorbehoud. Wij betreuren het ten zeerste dat u dergelijke hinder heeft ondervonden, helaas hebben... Zoals u het wellicht weet, zijn de vluchten en vluchttijden van chartermaatschappijen altijd onder voorbehoud. Wij betreuren het ten zeerste dat u dergelijke hinder heeft ondervonden, helaas hebben chartermaatschappijen het recht om vluchtwijzigingen of annuleringen door te voeren.

annelies freij

Heb vaak een iets duurder vliegticket geboekt voor een tijd om overdag te vliegen maar krijg later toch een mail voor een nacht of smorgen heel vroeg te vliegen met geen terug betaling.terwijl die... Heb vaak een iets duurder vliegticket geboekt voor een tijd om overdag te vliegen maar krijg later toch een mail voor een nacht of smorgen heel vroeg te vliegen met geen terug betaling.terwijl die vluchten goedkoper zijn.waarom biedt u dan deze vluchten aan.verder wel alles prima