Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Conny

Perfect, maar 1x gereserveerd op een aanbieding met wel een hele goede prijs kon eigenlijk niet waar zijn maar het stond er, aldus gereserveerd. Kort daarna kreeg ik een mail, dat de reserveren niet... Perfect, maar 1x gereserveerd op een aanbieding met wel een hele goede prijs kon eigenlijk niet waar zijn maar het stond er, aldus gereserveerd. Kort daarna kreeg ik een mail, dat de reserveren niet mogelijk was, ik keek op de site en inderdaad als de sode.... eruit gehaald, heel jammer dat ik geen kopie gemaakt had, zoals ik al vermelde dit kon eigenlijk niet waar zijn. Verder alle komplimenten

Heerlijk overzichtelijk met goede alternatieven en zo geboekt

Ramazan

Ik ben erg tevteden. Nooit problemen gehad. Ik kreeg me ticket meteen, en jullie zijn makkelijk te breiken per telefoon.

Goedkope tickets, betrouwbaar, ticket per email gelijk, telefonisch breikbaar geen 0900 nummer.

c.dujardin

Redelijk

Reactie Triptime Vliegtickets:

De luchtvaartmaatschappijen bieden ons systeemtechnisch geen mogelijkheid om vooraf additionele diensten te boeken, zo ook extra beenruimte. Hierdoor kunnen wij u helaas deze mogelijkheid ook niet... De luchtvaartmaatschappijen bieden ons systeemtechnisch geen mogelijkheid om vooraf additionele diensten te boeken, zo ook extra beenruimte. Hierdoor kunnen wij u helaas deze mogelijkheid ook niet aanbieden.
Er word wel hard aan dit probleem gewerkt om deze mogelijkheid in de toekomst wel aan u te kunnen bieden.

D Quik

Laatste boeking problemen gehad met terug vlucht ivm aanmelding van mijn hondje heenvlucht was wel bekend en terugvlucht niet hierop email met klacht naar jullie gestuurd maar tot op heden geen... Laatste boeking problemen gehad met terug vlucht ivm aanmelding van mijn hondje heenvlucht was wel bekend en terugvlucht niet hierop email met klacht naar jullie gestuurd maar tot op heden geen reactie ontvangen

smit

Is goed

Cees jongmans

Goed to t zeer goed

gemak en overzicht

Cedric della faille

Het beste online ticketbedrijf die ik ooit heb gehad.
Dankzij de goedkope tickets die jullie aanbieden via het internet heb ik naar turkije heen en terug kunnen vliegen.

Ik dank u...
Het beste online ticketbedrijf die ik ooit heb gehad.

Ik dank u met heel mijn hart.

DANK U WEL !!!

Gewoon de beste website,
Goedkoper dan compare flight websites.
Ik vond het zelfs zo goedkoop tegenover de andere websites dat ik dacht dat er een addertje onder het gras was. Gewoon de beste website,
Goedkoper dan compare flight websites.
Alles verliep goed.
Zeer goedesuggesties om alternatieve vluchten te nemen zodat de klant kan zien indien hij/zij een ander heen of terugvlucht wikt nemen

Internet reservering gaat snel