Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Ik koop meestal bij triptime. Altijd goed geweest. Ik heb geen problemen gehad. Bedankt.

A.van As

Als je geen verzekering afsluit voor eventuele overboeking dan wordt jij-hoe vroeg je ook geboekt hebt- overgeboekt naar een andere,meestal slechte vlucht- en als je dar niet wil of kunt moet je... Als je geen verzekering afsluit voor eventuele overboeking dan wordt jij-hoe vroeg je ook geboekt hebt- overgeboekt naar een andere,meestal slechte vlucht- en als je dar niet wil of kunt moet je heeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel geld extra betalen

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij bieden geen dekkingen en/of verzekeringen aan voor eventuele overboekingen. Wij bieden enkele een TripFlex dekking aan, hetgeen inhoud dat u tot 1 week voor vertrek kosteloos uw vlucht mag... Wij bieden geen dekkingen en/of verzekeringen aan voor eventuele overboekingen. Wij bieden enkele een TripFlex dekking aan, hetgeen inhoud dat u tot 1 week voor vertrek kosteloos uw vlucht mag wijzigen.
Uit uw review maken wij op dat er bij u een vluchtwijziging heeft opgetreden. Zoals u het hoogstwaarschijnlijk weet hebben chartermaatschappijen het recht om dergelijke (tijds)wijzigingen door te voeren. Hier hebben wij als reisorganisatie helaas totaal geen invloed op.
Indien u in de toekomst geen (tijds)wijzigingen permitteert, dan adviseren wij u om lijndienstvluchten te boeken.

AYLA YASARYILDIZ/Europ'construct bvba

Goei Service, wij zijn tevreden en klanten worden met geduld goed behandelt aan de lijn.

Neen

Ary mol

Zeer goed

Mogelijkheid tot snel boeken

H Kisin

Zeer goed

Alles

Atak Hulya

Het ging heel vlot en duidelijk.

Anita Schennink

Niet goed ,middag voor vertrek werd de terugvlucht gewijzigd,we konden een da g eerder terug terwijl we wel nog voor anderhalve dag een hotelkamer betaald hadden,hebben uiteindelijk bijge boekt... Niet goed ,middag voor vertrek werd de terugvlucht gewijzigd,we konden een da g eerder terug terwijl we wel nog voor anderhalve dag een hotelkamer betaald hadden,hebben uiteindelijk bijge boekt maar konden daardoor ruim een halve dag later naar huis dit koste ons 120 euro!!!

Neen

Reactie Triptime Vliegtickets:

Zoals u het hoogstwaarschijnlijk weet hebben chartermaatschappijen het recht om dergelijke (tijds)wijzigingen door te voeren. Hier hebben wij als reisorganisatie helaas totaal geen invloed op. Wij... Zoals u het hoogstwaarschijnlijk weet hebben chartermaatschappijen het recht om dergelijke (tijds)wijzigingen door te voeren. Hier hebben wij als reisorganisatie helaas totaal geen invloed op. Wij betreuren ten zeerste dat u een halve vakantiedag heeft misgelopen, echter u mag er verzekerd van zijn dat wij helaas geen inspraak hebben bij dergelijke wijzigingen.