Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Arthur Vermaesen

Prettige site, gemakkelijk en snel boeken. Correcte en snelle afhandeling.

Ik heb tot nu toe een hele goede ervaring en ik hoop dat het in de toekomst ook zo blijft.

Klantvriendelijkheid en Reserveringsgemak

Perfect Site

Ga zo door

Heel goed

Prijs pijs pijs

Ik ben in de zomervakantie gebeld door een triptime medewerker die heeft me voor het vertelt dat ik vliegwijzeging heb voor 12 uurtjes voor vertrek.
Ik heeft gezecht dat ik niet de enige ben...
Ik heeft gezecht dat ik niet de enige ben die overstapt van pegasus naar transavia vliegtuig toen ik voor de balie van antalya airport stond heb ik van een medewerker gehoord dat ik de enige vlieg wijzeging ben die met transavia gaat vliegen.
Bij mij ging het om dat hij aan de telefoon zegt dat meerdere mensen met transavia vliegtuig mee gaan vliegen. Ik had hiervoor gebeld toen ik terug in nederland was. Een andere medewerker heeft hiervoor zijn excusses aangeboden. Niet netjes van triptime.

Ticket prijzen zijn niet te duur vergeleken met andere reisburau's

Reactie Triptime Vliegtickets:

Check-in medewerkers hebben op geen enkele manier inzage op de zogeheten omboekingen en/of overboekingen. Hierdoor is het niet mogelijk dat zij u (juiste) informatie verstrekken.
Het is mogelijk...
Het is mogelijk dat een check-in medewerker uw vraag verkeerd heeft geïnterpreteerd en vervolgens een onjuist antwoord hierop heeft gegeven.
Wij hebben nogmaals uw boeking gecontroleerd en kunnen u hierbij mededelen dat al onze passagiers van Pegasus naar Transavia zijn omgeboekt, zo u ook.
Wij betreuren dat u tegenstrijdig bent geinformeerd, echter willen u er nogmaals op wijzen dat check-in personeel geen inzage heeft op dergelijke informatie van de reisorganisator.

Xxxx

Xxxxxxx

Xxxx

Andre van Gorp

Al vele jaren klant bij Triptime, en altijd is alles goed verlopen prima!!!

al vele jaren klant bij triptime en zeer goed geholpen ga zo door

Goede ervaringen

Gemakkelijk, snel, voordelig. Duidelijke uitleg bij telefonisch contact

Anja Hulsbus

Goede aanbiedingen

Beste medewerkers van Triptime, ik ben heel erg tevreden met jullie diensten.Groetjes Susie