Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Fadim

Ben erg tevreden over Triptime, raad het zeker aan hier vliegtickets te kopen.

Gaat allemaal snel en overzichtelijk.

Cagla

Snelle reactie tijd

Gulinay

Fijn bedrijf!

Alles word duidelijk op de email gezet

Goed overzicht met wat er per dag vliegt, superhandig

veel vluchten

Sigrid

Niets te klagen

goed overzicht website

Melis

Klantenservice is heel goed, kreeg meteen antwoord op mijn vraag

Geen lange wachttijden

Nuran

Heb via de site vliegtickets gekocht. Erg overzichtelijk en werkt snel!

Overzichtelijke en snelle website.

Boek vaak een ticket online alleen deze keer had ik toevallig een telefonische boeking geplaatst bij Triptime, super handig en duidelijk. Medewerker stond me goed te woord en heeft samen met mij... Boek vaak een ticket online alleen deze keer had ik toevallig een telefonische boeking geplaatst bij Triptime, super handig en duidelijk. Medewerker stond me goed te woord en heeft samen met mij gekeken naar een vlucht. Zij heeft me vervolgens een betaling gestuurd en heb direct na de betaling me tickets ontvangen!!

Handige site, krijgt automatisch de tickets opgestuurd naar de mail. klantvriendelijk en zeker betrouwbaar. Super service van Triptime!!

Fam. Saglam

Heb via Triptime me tickets gekocht, heel goed verlopen alleen kwam ik er later pas achter dat ik de verkeerde geboorte datum heb ingevuld voor mijn zoontje. Heb gelijk contact opgenomen met... Heb via Triptime me tickets gekocht, heel goed verlopen alleen kwam ik er later pas achter dat ik de verkeerde geboorte datum heb ingevuld voor mijn zoontje. Heb gelijk contact opgenomen met Tirptime zij hebben me vervolgens goed geholpen en gelijk voor ons aangepast.

Klantvriendelijk personeel staat je te woord, snel en servicegericht. goedkope ticket prijzen. Erg tevreden zal vaker bijTriptime boeken!

Bernard Groenveld

Triptime is de allerbeste site!!

Veel informatie op hun website betreft bestemmingen in Turkije. Erg leuk en handig om een kijkje naar te nemen.