Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Hans

Retourvlucht Izmir geboekt, helaas bleek pas later dat ik niet online kon inchecken. Ook heb ik geen code gekregen om in te loggen bij Sunexpress. Telefonisch contact gehad, dame aan de lijn... Retourvlucht Izmir geboekt, helaas bleek pas later dat ik niet online kon inchecken. Ook heb ik geen code gekregen om in te loggen bij Sunexpress. Telefonisch contact gehad, dame aan de lijn informeerde mij over het feit dat het helaas niet mogelijk was vanwege eigen ingekochte stoelen. Vond dit een minpuntje maar inchecken op de luchthavenis ook geen ramp.

cornelia

Boek ieder jaar wel een keer een vliegticket naar Turkije met Triptime. Ze bieden ook een visumaanvraag als service aan, dit is ideaal als je het aan mij vraagt. Geen zorgen over een visum, altijd... Boek ieder jaar wel een keer een vliegticket naar Turkije met Triptime. Ze bieden ook een visumaanvraag als service aan, dit is ideaal als je het aan mij vraagt. Geen zorgen over een visum, altijd optijd binnen voor vertrek.

visum
goedkoop

Tom

Voordat ik mijn boeking ging plaatsen bij triptime had ik een aantal vragen wat betreft mijn baby en alle bijkomende zaken, heel vriendelijk geholpen tijdens het gesprek, duidelijke antwoorden. Wist... Voordat ik mijn boeking ging plaatsen bij triptime had ik een aantal vragen wat betreft mijn baby en alle bijkomende zaken, heel vriendelijk geholpen tijdens het gesprek, duidelijke antwoorden. Wist na het gesprek precies waar ik aan toe was. Nu heerlijk genieten van de vakantie.

vriendelijk, duidelijk, snel

lisa atac

Ik heb denk ik een keer of 15 bij triptime geboekt het WAS altijd goed tor de laatste keer. Ik boekte tickets wat helaas fout ging door autcorectie stond mijn naam in plaats van mijn moeders naam op... Ik heb denk ik een keer of 15 bij triptime geboekt het WAS altijd goed tor de laatste keer. Ik boekte tickets wat helaas fout ging door autcorectie stond mijn naam in plaats van mijn moeders naam op het ticket. triptime direct gemaild automatisch anrwoord binnen 1 week antwoord terug zou krikgen... na een week nog niets toen masr gebelt de meneer aan de telefoon zei mij niet te kunnen helpen. sorry mevrouw dat word een nieuw ticket terwijl wij zelf onur air de maatschappij in kwestie al gebelt hadden en die zeiden dat triptime dit tegen vergoeding kon om zetten maar helaas... na 2!!!! weken ontvang ik een mail. sorry mevrouw dat her zolang duurde tegen 75 euro kan ik u ticket wijzigen... pardon???? terwijl mij gezegd was aan de telefoon dat dit niet kon en ik inmiddels een duurder ticket heb moeten kopen. toen ik vroeg om een te gied bon of iets kreeg ik gewoon 0 reactie terug... jammer dat wanneer iets niet goed loopt je dus niets va ze hoort of ik nog met triptime ga boeken nee dan betaal ik liever iets meer

zolang het allemaal goed loopt prima....

Reactie Triptime Vliegtickets:

Zoals u zelf aangeeft maakt u al jaren gebruik van onze diensten. De reden hiervoor is ongetwijfeld uw tevredenheid. Dat bij uw meest recente boeking uw verzoek niet naar wens is afgehandeld,... Zoals u zelf aangeeft maakt u al jaren gebruik van onze diensten. De reden hiervoor is ongetwijfeld uw tevredenheid. Dat bij uw meest recente boeking uw verzoek niet naar wens is afgehandeld, hetgeen het gevolg heeft dat u niet meer tevreden bent betreuren wij.
Wij hebben het e.e.a. gecontroleerd en kunnen u als volgt informeren.
Zoals ook op de bevestiging staat vermeld, is het reglementair annuleren/wijzigen van uw boeking niet mogelijk. Desalniettemin hebben wij t.z.t. contact opgenomen met de luchtvaartmaatschappij inzake uw verzoek.
Zij hebben aangegeven als éénmalige uitzondering de naam te willen wijzigen tegen kosten. Dit hebben wij met u gecorrespondeerd. U heeft zich beklaagt over het feit dat de informatie welke wij telefonisch en per mail verstrekken niet met elkaar strookt. Vervolgens hebben wij u opnieuw aangegeven dat reglementair een wijziging niet mogelijk is, echter dat wij als uitzondering alsnog met de luchtvaartmaatschappij contact hebben opgenomen inzake uw verzoek. Dat wij op eigen initiatief, waartoe wij geen enkel verplichting voor hebben, alsnog met de luchtvaartmaatschappij contact hebben opgenomen, is een uitzondering en is het zeer betreurenswaardig dat dit voor onze rekening komt.
Voor wat betreft uw opmerking dat u contact heeft gehad met de luchtvaartmaatschapppij het volgende.
U schrijft dat Onur Air u heeft aangegeven dat een wijziging tegen kosten wel mogelijk was.
Allereest is dit regelmentair niet mogelijk.
Hiervoor kunt deze pagina raadplegen https://bit.ly/2HRWcy4.
Ten tweede, wij hebben de telefoongesprekken beluisterd welke wij met u hebben gevoerd. In geen enkel van de gesprekken heeft u ons een dergelijke mededeling gedaan.
Als laatst heeft u ons verzocht voor een compensatie.
Hierop hebben wij u aangegeven dat wij helaas niet aan uw verzoek tegemoet te kunnen komen.
Als reden hebben wij opgegeven dat het aan ons voldaan bedrag is doorbetaald aan de luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij vergoed geen kosten in dergelijke gevallen, derhalave konden wij niet aan uw verzoek tegemoet komen.

Heb goede ervaring heb 2 weken terug voor het eerst geboekt prima geregeld

Krijg heel snel je e-ticket per mail en heel duidelijk

Door Pegasus werd onze vlucht geannuleerd, vriendelijk geholpen door de klantenservice. We hebben kosteloos een nieuwe vlucht kunnen uitkiezen met Pegasus, welke ons nog gunstiger uitkomt!

Tulay deper

Heel fijn en betrouwbaar. Ik heb vaker via triptime mijn ticket geboekt en heb goede ervaring ermee.

Duidelijk en betrouwbaar

Wij boeken al jaren onze tickets via Triptime. En bevelden triptime ook aan onze kennissen en familieleden. Jammer genoeg denken wij daar nu heel anders over. Wegens omstandigheden en overmacht... Wij boeken al jaren onze tickets via Triptime. En bevelden triptime ook aan onze kennissen en familieleden. Jammer genoeg denken wij daar nu heel anders over. Wegens omstandigheden en overmacht moest ik mijn vlucht annuleren, wat ik 4 uur nadat ik geboekt had per mail heb doorgegeven ( omdat ze telefonisch niet meer bereikbaar waren) en de volgende ochtend meteen gebeld en de situatie uitgelegd. Dit was dus binnen 24 uur. Er werd totaal geen begrip of empathie getoond. Bij triptime gaat het niet om klantenbinding of klanttevredenheid maar om omzet. Ik kreeg de mededeling dat ik bij annulering 100 % annuleringskosten moet betalen. Ik kan en niet met vakantie en niet mijn ticket kosteloos annuleren. Dat een bedrijf waar je een vaste klant van bent je zo makkelijk verdriet kan doen.. ongelofelijk dit.. Er kan altijd een uitzondering worden gemaakt, mits klanttevredenheid voorop wordt gesteld..voor ons geen triptime meer. En het doen van aanbevelingen al helemaal niet meer. .

Totaal niet

Reactie Triptime Vliegtickets:

Voordat u een boeking op onze website plaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en dat de boeking definitief en bindend is.
Op het moment dat de boeking is geplaatst, word deze direct doorgeboekt in het systeem van de luchtvaartmaatschappij.
Het bedrag welke u aan ons heeft voldaan, word direct doorbetaald aan de luchtvaartmaatschappij.
Vanaf het moment dat deze doorgeboekt is in het systeem van de luchtvaartmaatschappij, zijn de reglementaire kosten van toepassing.
Het maakt geen verschil als u ons binnen enkele minuten of een dag later telefonisch spreekt.
Dit is geen kwestie van onwil of het wel of niet kunnen maken van een uitzondering.
Wij zijn gebonden aan de regels van de luchtvaartmaatschappij, wij hebben ons hier aan te houden.
De luchtvaartmaatschappıj vergoed bıj een annulering geen kosten aan ons, derhalve kunnen wij deze ook niet aan u vergoeden. Van een financieel gewin is hier zeker geen sprake.

Wij hadden een goede reis, is prima verlopen. Alleen wel jammer dat jullie niet op gasipasa vliegen, maar je kunt niet alles hebben

Werd gebeld dat onze stoelen veranderd waren, ik hoorde aan de stem van dat meisje echt van hopelijk worden ze niet kwaad😀 dus vertel haar maar dat niet iedereen zeurt😂

Makkelijke overzichtelijke site

Meteen goed overzicht