Kees Wagtmans

Een winkel welke doet wat werd afgesproken gecombineerd met een goede service, grote klasse

Hans Vermeulen

Perfecte service. Klantvriendelijk. Goede kennis van zaken. En altijd fijn om op terug te kunnen vallen mbt vragen feed-back over aangeschafte producten.

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel
Goede service en uitleg

Miriam

Mooie winkel, vriendelijk personeel. Stond alleen wel voor een gesloten deur op vrijdagavond. Via Google de winkel opgezocht en helaas zo gemist dat in de zomermaanden de koopavond vervalt. Service... Mooie winkel, vriendelijk personeel. Stond alleen wel voor een gesloten deur op vrijdagavond. Via Google de winkel opgezocht en helaas zo gemist dat in de zomermaanden de koopavond vervalt. Service eerder bij een kapotte wasmachine en later bij het leveren van een nieuwe als erg goed ervaren.

Goede service en dicht bij huis

Christ

Vriendelijke ontvangst, goed advies en duidelijke uitleg

Emily Smits

Super tevreden. Onze Miele wasmachine moest van een verhoger af, omdat deze heel zwaar is hebben Van der Poel gevraagd om ons te helpen. In de ochtend gebeld tussen middag al aanwezig. De wasmachine... Super tevreden. Onze Miele wasmachine moest van een verhoger af, omdat deze heel zwaar is hebben Van der Poel gevraagd om ons te helpen. In de ochtend gebeld tussen middag al aanwezig. De wasmachine en droger van de verhogers afgehaald ook een aansluiting voor zowel de droger als de wasmachine in de afvoer gemaakt en beide apparaten netjes neergezet.

Ik ben prima tevreden

Erik Rijsbergsen

Hulp bij een defect apparaat zeer snel. Ook levering van een vervangend apparaat zeer snel. Bovendien -niet onbelangrijk- zeer vriendelijk en deskundig personeel.