Doen alles om de klant tevreden te stellen, top bedrijf?
Vincent Produkties VOF/ J.A.M.Hense
Alles perfect !!
Peter de Willigen
Prima bedrijf, zeer klantgericht en komt afspraken altijd na! Aftersale ook uitstekend. Prima voorlichting en men denkt altijd mee bij problemen en lost ze ook op! Niet altijd verkopen ze merken,...Prima bedrijf, zeer klantgericht en komt afspraken altijd na! Aftersale ook uitstekend. Prima voorlichting en men denkt altijd mee bij problemen en lost ze ook op! Niet altijd verkopen ze merken, waar ik een voorkeur voor heb, maar over het algemeen is het een uitstekend bedrijf.
boot belastingadviseurs bv
Heel goed
Raymond Roks
Zeer netjes en goed geholpen, de medewerkers weten waarover ze praten. Zeker het aanbevelen waard.
Demi van Baal
Hele snelle service en goed geholpen. Om 9 uur gebeld voor een tv en om half 12 stond hij op de stoep! Top!
Jan en Jose hopmans-Roverts
Worden altijd vriendelihk en vakkundig geholpen in de winkel, ook goede service van de bezorgers.
John Grijspeere
Ik heb genoten van uw persoonlijke service en aandacht. Alleen attendeer ik u er op dat de mail pas verstuurd kan worden als de gebruikers voorwaarden geaccepteerd worden. Als dat gevraagd...Ik heb genoten van uw persoonlijke service en aandacht. Alleen attendeer ik u er op dat de mail pas verstuurd kan worden als de gebruikers voorwaarden geaccepteerd worden. Als dat gevraagd wordt zal je ze ook moeten tonen.
Kees den Ridder
Goed bedrijf met goede service, staan altijd klaar voor de klant
Willy Meeusen
Zeer vriendelijk en doen al het mogelijke om alles om tot een goede levering te komen.