Tejo Dendermonde

Het resultaat was niet zoals verwacht omdat we vooraf niet de juiste informatie hadden gekregen. We bestelden twee borden en een dubbelzijdige paalbevestiging. Ik informeerde op welke manier de... Het resultaat was niet zoals verwacht omdat we vooraf niet de juiste informatie hadden gekregen. We bestelden twee borden en een dubbelzijdige paalbevestiging. Ik informeerde op welke manier de borden op de paalbevestiging moesten vastgemaakt worden omdat deze op de site met vijzen waren. Ik kreeg de boodschap dat op de borden zelf houders zouden zijn geplaatst waardoor deze dan op de paalbevestiging konden worden gevezen. Bij levering waren er geen houders op de borden. Ik heb dan de vijzen van de paalbevestiging moeten verwijderen en de borden moeten vastlijmen op de paalbevestiging. Dat was onhandig, een meerkost en minder proper werken.

Reactie Verkeersbord.be:

Hoi Team Tejo,
Onze excuses hiervoor.
Hoi Team Tejo,
Onze excuses hiervoor.
Er is een misverstand ontstaan bij jullie vraag in onze chat voor dubbelzijdige bevestiging. Wij gingen er van uit dat jullie een bord met omgeplooide rand gingen bestellen aangezien hier ook naar verwezen in de vraag. Bij dit type bord is er inderdaad een glijprofiel aanwezig waarin de beugel perfect past.
Bij een vlak bordje is dit niet het geval en had er een andere manier van bevestigen voorgesteld geweest.
Hopelijk heeft jullie oplossing uiteindelijk tot het gewenste effect geleid.

Noella De Wit

Vlotte, correcte levering

Vme Meerlenhof

Zeer duidelijke site, goede service en supersnelle levering.

Isabelle S. (klant)

Deze firma (meer bepaald Michiel) is tot het uiterste gegaan toen bleek dat mijn order -van een Nederlandse leverancier- niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Ze hebben alles in het werk... Deze firma (meer bepaald Michiel) is tot het uiterste gegaan toen bleek dat mijn order -van een Nederlandse leverancier- niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Ze hebben alles in het werk gesteld om mijn stukken toch tijdig hier te krijgen, zodat ik alles mooi op tijd heb kunnen afwerken. Dat noem ik nog eens klantenservice!

Tom Van den Berg

Super snelle verzending !

De Kringwinkel Antwerpen

Snel, efficiënt, kwaliteitsvol

Kathleen Cleymans

Vriendelijk, behulpzaam, snel. Geweldig gewoon!

Edelweiss

Snelle levering, mooi materiaal

VL Wood

Zeer tevreden, snelle service bij bord met eigen logo