Jean-Paul Rila

Neem een techneut mee die beter kan beoordelen welk systeem het beste is voor de gevraagde situatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Volta Limburg Airco wel/niet aanbevelen?

De eerste offerte was voor een systeem waarbij maar een van de twee kamers gekoeld werd. Wel een goede oplossing geboden door dit systeem te vervangen door een ander dat wel naar behoren werkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Externe partij die de installatie heeft gedaan was zeer professioneel en vriendelijk

Beste meneer Rila,
Beste meneer Rila,
Hartelijk dank voor uw feedback en het spijt ons dat we niet aan de verwachtingen hebben voldaan. We zullen de feedback terugkoppelen richting de adviseur om dit in de toekomst te voorkomen.

goede service

goede en vakkundige monteurs

Reactie Volta NXT Airco:

Bedankt voor het delen van deze goede beoordeling en bevestigt dat ons bedrijf consistent hoge kwaliteit biedt. Hartelijk dank en graag tot ziens.

Ga zo door.

Snelle heldere aanpak en goede uitleg.

Wat viel u in positieve zin op?

Goede uitleg. En zelf zaken oppakken ook als dit niet helemaal binnen hun werkgebied ligt.

Reactie Volta NXT Airco:

Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Wij hopen u nog een lange tijd van... Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij zijn als bedrijf erg blij te lezen dat u een goede uitleg gekregen heeft en alle zaken netjes opgepakt zijn. Wij hopen u nog een lange tijd van dienst te kunnen zijn.

Frenk

Ga zo door.

Deze wel aanbevelen omdat we goede info en uitleg hebben gekregen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteurs en goede uitleg.

Reactie Volta NXT Airco:

Wat fijn om te lezen dat u naar behoren advies en informatie ontvangen heeft. Wij zijn erg blij te lezen dat u ons aanbeveelt en hopen u hierom nog jaren naar tevredenheid service te kunnen... Wat fijn om te lezen dat u naar behoren advies en informatie ontvangen heeft. Wij zijn erg blij te lezen dat u ons aanbeveelt en hopen u hierom nog jaren naar tevredenheid service te kunnen verlenen. Dank voor uw genomen tijd en moeite om een review achter te laten!

Mail sturen over verwachte aankomsttijd monteurs

Vrolijke mensen

Reactie Volta NXT Airco:

Wat een mooie score! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar een zo klein mogelijk tijdsblok met u af te spreken echter kunnen wij helaas niet een... Wat een mooie score! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar een zo klein mogelijk tijdsblok met u af te spreken echter kunnen wij helaas niet een specifiek tijdstip aangeven omdat dit afhankelijk is van meerdere factoren. Denk hierbij aan reistijd en uitloop etc. Wij hopen u nog vele jaren naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Dank voor uw terugkoppeling en een prettige dag verder!

Harry Van beek

Snel geregeld, goed advies van adviseur, keurig geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid dat het geregeld was

Reactie Volta NXT Airco:

Dank voor uw review, wat fijn om te lezen dat u snel geholpen bent en tevens tevreden bent over het advies van de adviseur. Daarbij zijn wij erg blij te lezen dat de plaatsing naar wens verlopen is.... Dank voor uw review, wat fijn om te lezen dat u snel geholpen bent en tevens tevreden bent over het advies van de adviseur. Daarbij zijn wij erg blij te lezen dat de plaatsing naar wens verlopen is. Nogmaals dank voor de genomen tijd en moeite om een review te plaatsen.

will

Afspraken volledig nakomen

hoewel niet alles vlgs afspraak is gegaan ben ik tevreden

geinstalleerd vlgs afspraak

Reactie Volta NXT Airco:

Dank voor uw review, wat fijn dat u al met al alsnog naar tevredenheid bent geholpen.

Besuch-Keunen

De aanvangstijd misschien iets later

Functioneert prima.Heel vriendelijke en professionele installateurs.Werk heel netjes afgeleverd.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vakkundige, vriendelijke, behulpzame installateurs

Reactie Volta NXT Airco:

Dank voor uw tip, wij streven ernaar een zo kort en duidelijk mogelijk moment te kiezen echter in verband met drukte en onvoorziene zaken zoals uitloop en verkeer is het bijna niet haalbaar om dit... Dank voor uw tip, wij streven ernaar een zo kort en duidelijk mogelijk moment te kiezen echter in verband met drukte en onvoorziene zaken zoals uitloop en verkeer is het bijna niet haalbaar om dit te specificeren. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review achter te laten.

Ruud Botterweck

Uitleg van de installateur over de bediening was te summier.

Alles is naar wens verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Perfecte afwerking binnen en buiten.

Reactie Volta NXT Airco:

Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij danken u voor uw genomen tijd en moeite!

R.W.A. Kemp

Snelle levering, duidelijke instructie en zorgvuldige installatie

Zoals al eerder beschreven

Reactie Volta NXT Airco:

een hele mooie score, dank hiervoor! Wij zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent.