Ruud Koevoetd

Dat de uitgegeven tijd controle beurt via internet aangeklikt voor accoord ook bevestigd wordt via mail

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitvoering van onze service- en onderhoudscontracten. Het is fijn om te weten dat u onze betrouwbaarheid... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitvoering van onze service- en onderhoudscontracten. Het is fijn om te weten dat u onze betrouwbaarheid waardeert en dat u de accuraatheid van onze service positief opmerkt, vooral de bevestiging van de controlebeurt via e-mail.
Uw beoordeling van 8/10 motiveert ons om onze service op dit hoge niveau te houden en verder te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.

A. van Heugten

Vriendelijk aan de telefoon, en snel

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze service snel en kundig vond, en dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van onze telefonische medewerkers. We begrijpen dat de kosten... Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze service snel en kundig vond, en dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van onze telefonische medewerkers. We begrijpen dat de kosten van een onderdeel voor een relatief nieuwe ketel teleurstellend kunnen zijn en waarderen uw eerlijkheid hierover.
Uw positieve opmerkingen over onze snelheid en deskundigheid motiveren ons om onze service op dit hoge niveau te houden. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback en uw geduld tijdens de overgang na de overname van Fraku. We zijn blij te horen dat u onze kennis en vakmanschap waardeert, evenals de vriendelijkheid en... Bedankt voor uw positieve feedback en uw geduld tijdens de overgang na de overname van Fraku. We zijn blij te horen dat u onze kennis en vakmanschap waardeert, evenals de vriendelijkheid en servicegerichtheid van onze medewerkers. Het is geweldig om te weten dat u ons een 10/10 heeft gegeven.
Uw opmerkingen motiveren ons om onze service op dit hoge niveau te houden en verder te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.
Team VoltaNXT

Daar is een grote mismatch van wat de adviseur zegt en wat jullie monteurs doen. Dus alignement binnen het bedrijf is heel belangrijk.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

CV plaatsing was niet volgens wat was afgesproken met de adviseur. Klep van de cv ketel was kapot gemaakt tijdens installatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer de installatie niet volgens afspraak verloopt en er schade ontstaat aan de apparatuur. Onze excuses voor het ongemak dat... Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer de installatie niet volgens afspraak verloopt en er schade ontstaat aan de apparatuur. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Het is duidelijk dat er een mismatch was tussen het advies en de uitvoering. We waarderen uw suggestie voor betere afstemming binnen ons team en zullen hier zeker aan werken om onze service te verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor de ervaren problemen en bedankt voor uw geduld en begrip.

Contact verliep prima

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat alles eenvoudig via e-mail kon worden geregeld. Het is fantastisch om te weten dat u ons... Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat alles eenvoudig via e-mail kon worden geregeld. Het is fantastisch om te weten dat u ons een 10/10 heeft gegeven en dat het contact prima verliep.
Uw positieve opmerkingen betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze service op dit hoge niveau te houden. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.

Ben goed geholpen.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat uw probleem binnen een uur is opgelost en dat u onze snelle service en hulpvaardigheid waardeert. Het is geweldig om te weten dat... Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat uw probleem binnen een uur is opgelost en dat u onze snelle service en hulpvaardigheid waardeert. Het is geweldig om te weten dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en ons een 10/10 heeft gegeven.
Uw positieve opmerkingen over de snelle service en de goede hulp die u heeft ontvangen, betekenen veel voor ons. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.
Team VoltaNXT

Snelle service, fijn telefonisch contact, zeer correcte, vriendelijke en behulpzame monteur

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons een 10/10 heeft gegeven. Het is fijn om te weten dat alles in een kort telefoongesprek... Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons een 10/10 heeft gegeven. Het is fijn om te weten dat alles in een kort telefoongesprek geregeld kon worden en dat u de snelheid, vriendelijkheid en correctheid van onze service waardeert.
Uw positieve opmerkingen over onze snelle service, het fijne telefonische contact en de correcte, vriendelijke en behulpzame monteur betekenen veel voor ons. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.