Sabrina Raps

Prima service en klantvriendelijk

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze online service soepel verliep en dat u daarna netjes bent gebeld. Het is geweldig om te weten dat u onze... Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze online service soepel verliep en dat u daarna netjes bent gebeld. Het is geweldig om te weten dat u onze klantvriendelijkheid waardeert.
Uw suggestie om zo door te gaan en onze prima service en klantvriendelijkheid te behouden, nemen we graag ter harte. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw positieve beoordeling motiveert ons om dit te blijven doen.
Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.

Leo Heldens

Vriendelijk, klantgericht

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie en de vriendelijke en klantgerichte houding van onze monteur. Het is geweldig om te weten dat... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie en de vriendelijke en klantgerichte houding van onze monteur. Het is geweldig om te weten dat onze monteur in het belang van de klant dacht en een vriendelijke toon hanteerde.
Uw suggestie om zo door te gaan en vriendelijk en klantgericht te blijven, waarderen we zeer. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback helpt ons om dit te blijven doen.

Rik keulen

Wordt gewoon van kastje naar de muur gestuurd

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om van het kastje naar de muur gestuurd... Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, vooral als het om belangrijke zaken zoals uw huisdieren gaat.
Het is goed om te horen dat onze monteurs duidelijk uitleggen wat er gebeurt tijdens de reparatie. We zullen uw opmerkingen zeker meenemen om onze communicatie en verantwoordelijkheid verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen en u een betere ervaring kunnen bieden.

Vroomen

Reeds 4x dezelfde storing en verder geen oplossing aangeboden. Klant moet hiervoor zelf gaan vragen

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is om meerdere dagen thuis te moeten blijven zonder een duidelijk tijdvak voor het bezoek van de monteur. We bieden onze excuses aan... Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is om meerdere dagen thuis te moeten blijven zonder een duidelijk tijdvak voor het bezoek van de monteur. We bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Het is goed om te horen dat u de komst van een monteur waardeert. We streven ernaar om onze service te verbeteren en uw suggesties zijn daarbij zeer waardevol. We zullen ons best doen om onze communicatie en planning te optimaliseren, zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Nogmaals onze excuses voor de ervaren problemen en bedankt voor uw geduld en begrip.

Ghielen

Planning onderhoudsbeurt eerder aankondigen.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We waarderen uw eerlijkheid en zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze kennis en vakmanschap, evenals de betrouwbaarheid die we bieden. Het is fijn om te weten... Bedankt voor uw feedback. We waarderen uw eerlijkheid en zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze kennis en vakmanschap, evenals de betrouwbaarheid die we bieden. Het is fijn om te weten dat de ervaringen van uw familie en vrienden ook een rol hebben gespeeld in uw keuze voor ons.
We zijn blij dat u onze uitleg en advies waardeert. We nemen uw suggestie om de planning van onderhoudsbeurten eerder aan te kondigen ter harte en zullen dit zeker verbeteren.
We betreuren het dat uw algehele tevredenheid slechts een 5/10 is. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en hopen dat we in de toekomst uw verwachtingen beter kunnen overtreffen.

Nvt

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw waardevolle feedback. We betreuren het dat uw ervaring met onze communicatie en planning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer... Bedankt voor uw waardevolle feedback. We betreuren het dat uw ervaring met onze communicatie en planning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer afspraken niet worden nageleefd, en we zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren.
Uw suggestie om beter te communiceren, vooral bij klacht-aanname, planning en de monteurs, nemen we zeer serieus. We streven ernaar om onze service te verbeteren en hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw geduld.

P.C. Versluis

Graag aan afspraken mbt servicecontract tijdig waarmaken

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en ons een 8/10 heeft gegeven. Uw opmerking over het prima werk dat is verricht, waarderen we... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en ons een 8/10 heeft gegeven. Uw opmerking over het prima werk dat is verricht, waarderen we zeer.
Wat betreft uw vraag over waarom u een service- en onderhoudscontract van Volta Limburg zou aanbevelen of niet, begrijpen we dat betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Onze monteurs staan bekend om hun rustige persoonlijkheid en deskundigheid, wat u ook in positieve zin is opgevallen. We streven er altijd naar om onze afspraken met betrekking tot het servicecontract tijdig na te komen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!