P Hanssen

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs hun werkzaamheden correct en goed... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs hun werkzaamheden correct en goed uitvoeren, en dat ze vriendelijk en behulpzaam zijn bij het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies.
Uw keuze voor Volta Limburg op basis van kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Uw positieve feedback over de prima monteurs en hun bereidheid om uitleg te geven en advies te bieden, motiveert ons om door te gaan met het leveren van de hoogste kwaliteit service.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Lommerse

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de deskundigheid van onze monteurs en de vriendelijkheid die zij tonen. Het is goed om te weten dat ons aanbod een... Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de deskundigheid van onze monteurs en de vriendelijkheid die zij tonen. Het is goed om te weten dat ons aanbod een doorslaggevende factor was in uw keuze voor Volta Limburg.
Hoewel het service- en onderhoudscontract verplicht was bij de aanschaf van uw ketel, waarderen we het dat u ons toch een positieve beoordeling geeft. Uw tevredenheid met onze service en de beoordeling van 8/10 zijn zeer waardevol voor ons.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen. We blijven ons inzetten om u de best mogelijke service te bieden.

Maessen

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service en onderhoud als altijd goed en snel ervaart. Uw keuze voor Volta Limburg op basis van betrouwbaarheid,... Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service en onderhoud als altijd goed en snel ervaart. Uw keuze voor Volta Limburg op basis van betrouwbaarheid, snelheid en vakmanschap bevestigt dat we op de juiste weg zijn.
Het is fantastisch om te weten dat onze nette en correcte servicemonteurs een positieve indruk op u hebben gemaakt. Uw tevredenheid en de beoordeling van 10/10 zijn een enorme motivatie voor ons team om door te gaan met het leveren van uitstekende service.

Om dat ik te vreden ben

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en dat u zich serieus genomen voelt door ons team. Uw feedback is erg... Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service en dat u zich serieus genomen voelt door ons team. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service.
We waarderen uw suggestie om op dezelfde manier door te gaan en zullen ons best doen om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg en voor uw beoordeling van 8/10.

Dennis

Goede service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs en de geboden service aan uw... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs en de geboden service aan uw verwachtingen voldoen en dat u onze klantgerichte aanpak waardeert.
Uw positieve feedback over de goede monteurs en de uitstekende service motiveert ons om door te gaan met het leveren van de hoogste kwaliteit. We streven er altijd naar om met onze klanten mee te denken en hen de best mogelijke ervaring te bieden.
Nogmaals bedankt voor uw review. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

?

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de service van Volta Limburg. Uw positieve opmerkingen over de punctualiteit, vriendelijkheid en kundigheid van onze... Bedankt voor uw review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de service van Volta Limburg. Uw positieve opmerkingen over de punctualiteit, vriendelijkheid en kundigheid van onze medewerkers worden zeer gewaardeerd. We zijn blij dat u ons service en onderhoudscontract als gemakkelijk ervaart en dat u jaarlijks onderhoud waardeert.
Uw feedback over de betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap, en snelheid van levering helpt ons om onze diensten verder te verbeteren. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.
Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Dat weten ze wel

Ga vriendelijker om met je klanten. Kom afspraken na. En zorg voor een betere compensatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Op vrijdag werd de ketel geïnstalleerd het duurde ipv 4/5 u 7 uren. Maar goed dat is nog te verwaarlozen. Wij hadden instructies gegeven voor het expansievat hoog ge hangen ivm de droger die op de... Op vrijdag werd de ketel geïnstalleerd het duurde ipv 4/5 u 7 uren. Maar goed dat is nog te verwaarlozen. Wij hadden instructies gegeven voor het expansievat hoog ge hangen ivm de droger die op de wasmachine staat. Dit was niet gebeurd, daarnaast hing het vat scheef en de ketel zelf hing ook scheef. Vrijdagavond konden we de storingsdienst bellen. De knelkoppeling was niet goed aangesloten en de afvoer was niet goed verlijmd. Maandag moest ik bellen voor het expansievat en de ketel naar meerdere keren gebeld te hebben, kwamen ze pas 1 week later. Ik kon de wasmachine niet gebruiken want de droger stond ervoor de eet tafel stond in een hoekje vanwege een kast wat voor de ketel staat dus die kon ik ook niet gebruiken. Naderhand bleek een verwarming niet warm te worden. Toen ze voor de ketel kwamen wisten de monteurs hier niks van maar hebben er wel gelukkig naar gekeken. Hij deed het weer dachten we. Vandaag wederom weer gebeld omdat die ene verwarming niet warm word. Na 15 min wachten kwam er een vrouw aan de lijn en werd er gezegd maandag of dinsdag. Ik heb 2 kinderen in huis en stook niet voor niks. Ze zullen vandaag komen maar hoelaat wist ze niet. Er was ook geen mogelijkheid dat diegene mij even zou bellen. Al met al een zeer slechte ervaring. En als je iets zegt over compensatie doen ze je 1 maand huur vergoeden. Zeer slecht dit mijn tv provider deed nog voor mij dan hun. Zodra het contract erop zit gaan we ook bij ze weg en we zullen het dan ook nooit aanraden om hierbij te gaan.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteurs die de 2de keer kwamen wel vriendelijk waren en er begrip voor hadden

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was. We begrijpen dat de installatie van uw cv-ketel niet soepel... Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was. We begrijpen dat de installatie van uw cv-ketel niet soepel is verlopen en dat dit voor veel ongemak heeft gezorgd, vooral met twee kinderen in huis.
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertragingen en de fouten die zijn gemaakt tijdens de installatie. Het is duidelijk dat er meerdere zaken niet goed zijn gegaan, zoals het scheef hangen van de ketel en het expansievat, en de problemen met de knelkoppeling en afvoer. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten.
We waarderen het dat u aangeeft dat de monteurs die de tweede keer kwamen vriendelijk en begripvol waren. We zullen deze feedback zeker met hen delen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen.

Vreuls

Goede service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedank voor uw feedback en uw beoordeling van 8/10. We waarderen uw geduld en begrijpen dat het vervelend kan zijn om meerdere keren te moeten bellen vanwege een vergeten code. We zijn blij om te... Bedank voor uw feedback en uw beoordeling van 8/10. We waarderen uw geduld en begrijpen dat het vervelend kan zijn om meerdere keren te moeten bellen vanwege een vergeten code. We zijn blij om te horen dat onze monteur zijn best heft gedaan om u te helpen en dat u onze service als goed ervaart.
Uw suggestie om zo door te gaan nemen we ter harte. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Waterschoot

Prima service, komen afspraken na

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We verheugd om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het spijt ons om te horen dat u een lange wachttijd aan de telefoon heeft ervaren om een... Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We verheugd om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het spijt ons om te horen dat u een lange wachttijd aan de telefoon heeft ervaren om een storing te melden, maar we zijn blij dat alles daarna prima verliep.
We waarderen uw feedback en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze telefonische bereikbaarheid. Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en vertrouwen in VoltaNXT.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gelijk contact met ons op.