Snelle reactie

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk bedankt voor uw snelle en positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat u onze service een 10/10 beoordeelt.
Het doet ons goed om te weten dat een enkel telefoontje voldoende...
Het doet ons goed om te weten dat een enkel telefoontje voldoende was om u volledig tevreden te stellen. Uw complimenten over onze snelheid, deskundigheid en vriendelijkheid worden zeer gewaardeerd.
Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw feedback geeft aan dat we op de juiste weg zijn. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, neem dan gelijk contact met ons op.

Diederen

Nvt

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat alles perfect is afgewerkt.
Wat betreft uw vraag over ventilatie...
Wat betreft uw vraag over ventilatie en het reinigen ervan, we zijn verheugd dat u onze betrouwbaarheid als leverancier waardeert. Uw opmerking over onze betrokkenheid bij het werk en de klant is zeer gewaardeerd. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en het is geweldig om te horen dat dit uitstekend is gelukt.
Uw beoordeling van een 10/10 motiveert ons om onze hoge standaard te blijven handhaven. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT

Zou ik niet weten

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling en voor het geven van een 8/10! We zijn blij te horen dat u onze service als goed ervaart. Uw feedback over onze kennis, vakmanschap, en de... Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling en voor het geven van een 8/10! We zijn blij te horen dat u onze service als goed ervaart. Uw feedback over onze kennis, vakmanschap, en de vriendelijkheid en netheid van onze medewerkers word zeer gewaardeerd.
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gelijk contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!

Ga zo door

Reactie Volta NXT cv-ketels:

We zijn u zeer dankbaar voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met onze dienstverlening. Het doet ons deugd om te horen dat ons aanbod, persoonlijk advies, en onze deskundigheid... We zijn u zeer dankbaar voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met onze dienstverlening. Het doet ons deugd om te horen dat ons aanbod, persoonlijk advies, en onze deskundigheid en vakmanschap doorslaggevend voor u waren bij uw keuze voor VoltaNXT. Het is prettig om te vernemen dat de vriendelijke en professionele houding van onze monteur u is opgevallen.
Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en uw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn. We zullen ons blijven inzetten om deze hoge standaard te handhaven. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, we staan altijd voor u klaar.

Ger Hodenius

Nvt

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het delen van uw positieve ervaring met onze service. We zijn verheugd te horen dat onze kennis en vakmanschap, evenals ons persoonlijk advies,... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het delen van uw positieve ervaring met onze service. We zijn verheugd te horen dat onze kennis en vakmanschap, evenals ons persoonlijk advies, voor u doorslaggevend waren in uw keuze voor VoltaNXT. Het is geweldig om te weten dat onze uitleg van de onderhoudswerkzaamheden aan uw verwachtingen voldeed.
Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten op de best mogelijke service te bieden en uw feedback bevestigt dat we hierin slagen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Dave Cobben

Is gewoon goed

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons een perfecte score van een 10/10 geeft.
Het is geweldig om te weten dat u...
Het is geweldig om te weten dat u onze snelle reactie, vriendelijkheid en de kwaliteit van ons werk waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Uw complimenten over onze snelheid en vriendelijkheid motiveren ons om op dezelfde voet verder te gaan. We zullen ons best doen om deze hoge standaard te behouden.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het is begrijpelijk dat u liever zelf eigenaar zou zijn, maar we zijn blij dat u ondanks de omstandigheden tevreden bent met onze service. Uw score van een 8/10 is zeer waardevol voor ons.
Het is goed om te horen dat ons aanbod een doorslaggevende factor was in uw keuze. We zijn ook verheugd dat u de vriendelijkheid en het enthousiasme van onze monteurs positief heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten met trots en plezier te helpen.
We zullen uw feedback gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Mocht u nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag!

crijns

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent met onze service. Uw score van 8/10 is zeer gewaardeerd.
Het is goed om te weten dat de ervaring van familie...
Het is goed om te weten dat de ervaring van familie en vrienden een belangrijke rol heeft gespeeld in uw keuze voor ons. We zijn ook blij dat u onze monteurs positief heeft opgemerkt. We streven ernaar om niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en plezierig te zijn in onze dienstverlening.
We zullen uw feedback zeker meenemen om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag!

BjornB

Eigen algemene voorwaarden nakomen en spoedeisende storingen inderdaad binnen de zelf gestelde 24 uur oplossen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Helaas kan ik een ketel huren bij Volta niet aanbevelen. Als er iets stuk gaat dan zit je gewoon een week zonder CV te wachten op onderdelen “omdat de fabrikant dit zo wil”.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn allemaal even vriendelijk.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Dank u voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het vervelend is om zonder verwarming te zitten,... Dank u voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het vervelend is om zonder verwarming te zitten, vooral in de koudere maanden.
Onze monteurs doen hun uiterste best om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Helaas zijn we soms afhankelijk van de levertijden van onderdelen van de fabrikant, wat kan leiden tot vertragingen. We werken eraan om deze processen te verbeteren en de wachttijden te verkorten.
We waarderen uw compliment over de vriendelijkheid van onze monteurs en zullen dit zeker met hen delen. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en we nemen uw opmerkingen serieus.
Team VoltaNXT

De monteurs zijn vakkundig en zeer vriendelijk, de mensen aan de telefoon waar je een klacht of storing meld zijn precies het tegenovergestelde.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Dank u voor uw eerlijke feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met onze telefonische klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe belangrijk het is om... Dank u voor uw eerlijke feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met onze telefonische klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en vakkundig geholpen te worden, vooral bij storingen.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de vakkundigheid en vriendelijkheid van onze monteurs. Uw complimenten zullen we zeker met hen delen.
Uw opmerkingen over de telefonische klantenservice nemen we zeer serieus. We zullen dit intern bespreken en kijken naar mogelijkheden om onze medewerkers beter te trainen, zodat zij u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.