Geen; alles zo laten. :-)

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Wederom prima advies gekregen en de installatie werd keurig uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Het vakmanschap en de vriendelijkheid van zowel de adviseur alsmede de monteurs.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u wederom prima advies heeft gekregen en dat de installatie keurig is uitgevoerd.
U gaf aan dat...
U gaf aan dat persoonlijk advies, kennis en vakmanschap, en de betrouwbaarheid van de leverancier doorslaggevend waren in uw keuze voor een cv-ketel. Daarnaast waardeerde u het vakmanschap en de vriendelijkheid van zowel de adviseur als de monteurs.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt en dat u geen verdere suggesties heeft omdat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gelijk contact met ons op.

Monique

Vriendelijk netjes duidelijk komt afspraken na

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is goed om te weten dat het maken van een afspraak snel en eenvoudig... Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is goed om te weten dat het maken van een afspraak snel en eenvoudig was, en dat u vorig jaar ook snel en fijn geholpen bent bij een defect aan de installatie.
U waardeerde de snelle, correcte en vriendelijke service van zowel onze telefonische medewerkster als onze monteurs. We nemen uw suggestie om afspraken te maken voor het vervangen van filters ter harte, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Bij aflopend contract ,graag even informeren.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u altijd zeer goed geholpen bent door ons team.
U gaf aan dat de betrouwbaarheid van de leverancier en...
U gaf aan dat de betrouwbaarheid van de leverancier en de kennis en vakmanschap doorslaggevend waren in uw keuze voor een service- en onderhoudscontract. Daarnaast waardeerde u dat er netjes gewerkt werd en dat u graag geïnformeerd wilt worden bij het aflopen van uw contract.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Mensen op tijd inlichten als onderhoud moet gebeuren ( om de 2 jaar)

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en onderhoudscontracten. Regelmatige controle is belangrijk om ervoor te... Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en onderhoudscontracten. Regelmatige controle is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken en om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en op te lossen.
U gaf aan dat het aanbod, persoonlijk advies, en de prijs/kwaliteit verhouding doorslaggevend waren in uw keuze voor een leverancier. Daarnaast waardeerde u dat onze monteur zeer deskundig was en dat we klanten tijdig informeren wanneer onderhoud nodig is, wat bijdraagt aan een probleemloze werking van uw systeem.
Team VoltaNXT

Wel: hele vriendelijke en behulpzame monteur. Twijfel: inplannen op dezelfde dag tijdens telefonisch gesprek is niet mogelijk op maat.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u onze monteur als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We zullen uw complimenten zeker aan hem doorgeven.
Het spijt ons te...
Het spijt ons te horen dat de planning van de afspraak niet naar wens was. We begrijpen dat het vervelend is om een hele dag thuis te moeten blijven voor een reparatie. Uw suggestie om flexibeler te zijn in het plannen van afspraken nemen we ter harte en zullen we intern bespreken om onze service te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en voor het vertrouwen in VoltaNXT. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.