Rolink

Goede service mijn echtgenote is tevreden en is zeer tevreden en veilig. Ik ben vaak afwezig.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We zijn blij om te horen dat u echtgenote tevreden en veilig is met onze service, vooral omdat u vaak afwezig bent. We waarderen u opmerkingen over de u... Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We zijn blij om te horen dat u echtgenote tevreden en veilig is met onze service, vooral omdat u vaak afwezig bent. We waarderen u opmerkingen over de u opmerkingen over de telefoniste en zullen dit zeker meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten zich gehoord en begrepen voelen.
We zijn ook blij om te horen dat onze monteur het benodigde onderdeel toch heeft kunnen vinden, ondanks de aanvankelijke melding in het systeem. Dit toont de inzet en het doorzettingsvermogen van ons team om problemen op te lossen.
We zullen werken aan de communicatievaardigheden van onze telefoniste om ervoor te zorgen dat ze beter luisteren en de juiste informatie verzamelen zonder dat het als een kostendekking voelt.
Mocht u in de toekomst nog nodige vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Jo

Klacht werd serieus door de service medewerkers ( telefonisch en technisch) opgepakt

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat uw klacht serieus werd opgepakt door onze servicemedewerkers, zowel telefonisch als technisch. Het is geweldig om te weten dat u onze... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat uw klacht serieus werd opgepakt door onze servicemedewerkers, zowel telefonisch als technisch. Het is geweldig om te weten dat u onze service met een 10/10 beoordeelt.
We streven er altijd naar om snel te reageren, en we zijn blij dat u snel een menselijke stem aan de telefoon kreeg en dat de afhandeling van uw klacht naar tevredenheid verliep.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in VoltaNXT.

Goede service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijke dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service een 10/10 geeft. Het doet ons goed te weten dat u met een telefoontje uitstekend geholpen... Hartelijke dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service een 10/10 geeft. Het doet ons goed te weten dat u met een telefoontje uitstekend geholpen bent.
Uw positieve ervaring en de waardering voor onze service betekenen veel voor ons. We streven er altijd naar om onze klanten snel en efficiënt te helpen, en uw feedback bevestigt dat we hierin slagen.
Team VoltNXT

Alois maurmair

Ben. Zeer tevreden met de volta diensten

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze diensten en dat u onze service met een 9/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat u... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze diensten en dat u onze service met een 9/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service en de klantvriendelijkheid van onze monteurs waardeert.
Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we zijn verheugd dat we aan uw verachtingen hebben kunnen voldoen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen op opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Toon van Daal

Wel, omdat men snel wordt geholpen.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Heel erg bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en het gemak van onze online diensten.
Uw score van een 7/10 en uw toelichting daarop zijn zeer...
Uw score van een 7/10 en uw toelichting daarop zijn zeer waardevol voor ons. Het is goed om te weten dat u geen problemen heeft ondervonden en dat alles soepel is verlopen.
We waarderen het dat u momenteel geen verdere suggesties heeft. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel niet en neem dan gelijk contact op met ons.

Scheijvens

Goede monteurs en service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw beoordeling en positieve woorden over onze monteurs en service. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het nakomen van onze afspraken en de kwaliteit van onze... Bedankt voor uw beoordeling en positieve woorden over onze monteurs en service. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het nakomen van onze afspraken en de kwaliteit van onze dienstverlening.
Uw score van een 7/10 en uw toelichting daarop zijn zeer waardevol voor ons. We streven ernaar om onze klanten altijd snel en efficiënt te helpen, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.
We waarderen het dat u momenteel geen verdere suggesties heeft, maar mocht u in de toekomst nog tips of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.
Nogmaals bedankt in het vertrouwen in VoltaNXT.

Pluis

Het was goed

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

wel

Wat viel u in positieve zin op?

keurige werk en alles opruimen

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service met een 8/10 waardeert. het is fijn om te weten dat u tevreden bent met onze alles-in-1-pakket, persoonlijk... Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service met een 8/10 waardeert. het is fijn om te weten dat u tevreden bent met onze alles-in-1-pakket, persoonlijk advies, en de prijs/kwaliteit verhouding van onze cv-ketels.
We waarderen uw complimenten over het keurige werk van onze monteurs en hun zorgvuldigheid bij het opruimen. Uw feedback helpt ons om onze service nog verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Van Malde

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Heel erg bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service een 9/10 geeft. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service, zelfs bij spoedgevallen, en het... Heel erg bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service een 9/10 geeft. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service, zelfs bij spoedgevallen, en het gemak van online afspraken maken en verzetten waardeert.
Uw keuze voor VoltaNXT op basis van onze kennis en vakmanschap, snelheid en levering, en ons aanbod, is voor ons een groot compliment. We zijn ook blij om te horen dat onze monteurs altijd netjes te werk gaan een respectvol omgaan met uw ruimtes.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Coumans

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het doet ons goed om te weten dat onze chauffeurs en ons vakmanschap... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het doet ons goed om te weten dat onze chauffeurs en ons vakmanschap doorslaggevend waren in uw keuze voor VoltaNXT.
Uw positieve woorden over de vriendelijkheid van ons team worden zeer gewaardeerd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijk service te bieden en uw feedback bevestigd dat we op de goede weg zijn.
Team VoltaNXT

Het was een verhelderend gesprek vooraf en de storing was prompt opgelost en het werkt allemaal uitstekend

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u een verhelderend gesprek heeft gehad en dat de storing snel en naar tevredenheid is opgelost. Het is fijn om te weten dat u... Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u een verhelderend gesprek heeft gehad en dat de storing snel en naar tevredenheid is opgelost. Het is fijn om te weten dat u onze service als probleemloos heeft ervaren. We waarderen uw score van 7/10 en uw toelichting daarop. Uw feedback helpt ons om onze diensten continue te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog suggesties of tips hebben, dan horen we dat graag.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT.