Kom afspraken beter na zonder dat de klant er zelf achteraan moet gaan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede ketel, doch de installatiedatum was een probleem

Wat viel u in positieve zin op?

Goede installatiemonteur

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Wij begrijpen dat het niet fijn is dat u als consument zelf achter de zaken aan moet gaan, dit is uiteraard niet hoe het hoort. Wij doen ons best om onze service te beteren om u ook na de aankoop op... Wij begrijpen dat het niet fijn is dat u als consument zelf achter de zaken aan moet gaan, dit is uiteraard niet hoe het hoort. Wij doen ons best om onze service te beteren om u ook na de aankoop op weg te helpen. Dank voor uw feedback en de genomen tijd en moeite om een review achter te laten!

Goede service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent en doen er alles aan u als klant in de toekomst nog van goede service te verlenen. Wij waarderen uw mening enorm en zijn u... Wat een geweldige score. Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent en doen er alles aan u als klant in de toekomst nog van goede service te verlenen. Wij waarderen uw mening enorm en zijn u dankbaar voor uw review.

Nx

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn erg blij te lezen dat u naar behoren geholpen bent en hopen u in de nabije toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn! Dank voor het... Wat fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij zijn erg blij te lezen dat u naar behoren geholpen bent en hopen u in de nabije toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn! Dank voor het achterlaten van een review!

Kom met een financiël goed aanbod bij klanten die in de toekomst van het gas moeten om zo klanten te behouden en klantvriendelijkheid te leveren.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Wij hopen tegen die tijd dat wij u nog als klant kunnen... Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar u nog een lange periode goed van dienst te kunnen zijn. Wij hopen tegen die tijd dat wij u nog als klant kunnen binden met een gepaste offerte. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review te schrijven.

Huub Vergeldt

Snelle deskundige service en meedenken als er een probleem optreed

Laura

Service is gewaardeerd. Ik wist toevallig dat mijn cv ketel 2 jaar oud was, anders zou ik mijn afspraak niet missen en het is een service dat ik betaal maandelijks voor.

Marc

Betrouwbare en snelle service.

C.L.M. Spreeuwenberg

Goede snelle actie

Geurtjens

financieel plaatje

Wouters

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor het delen van uw review! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen en de monteur zijn werkzaamheden goed heeft uit kunnen voeren. Uw mening is belangrijk voor ons en wij doen er... Bedankt voor het delen van uw review! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen en de monteur zijn werkzaamheden goed heeft uit kunnen voeren. Uw mening is belangrijk voor ons en wij doen er alles aan om de service kwalitatief hoog te houden!