Walstock

Tot nu toe goede service .

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat alles soepel is verlopen. We waarderen uw suggesties over het beter ontluchten van het systeem... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat alles soepel is verlopen. We waarderen uw suggesties over het beter ontluchten van het systeem en zullen dit zeker meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Het spijt ons te horen dat de ketel vijf maanden geleden beter afgeleverd had kunnen worden. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Men reageert niet op een antwoord op hun mail en op belverzoeken die zijn gedaan via andere Volta medewerkers

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u gefrustreerd bent door het gebrek aan reactie op uw klacht sinds 18 oktober. We bieden onze oprechte excuses aan voor deze situatie. Het is goed om te... Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u gefrustreerd bent door het gebrek aan reactie op uw klacht sinds 18 oktober. We bieden onze oprechte excuses aan voor deze situatie. Het is goed om te horen dat uw onderhoud na vier jaar snel werd gepland, maar we betreuren het dat dit het enige positieve aspect is dat u momenteel ervaart.
We erkennen de fout en begrijpen dat u een oplossing verwacht voor de twee jaar betaalde contributie zonder tegenprestatie. Het is absoluut niet de bedoeling dat u uw klacht alleen kunt indienen bij de persoon waarover u een klacht heeft. Dit is een punt dat we intern zullen bespreken om onze processen te verbeteren.
Uw suggesties om klantgerichter te handelen en te reageren, evenals de optie voor 0 sterren, nemen we serieus. We zullen ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om uw klacht verder te bespreken en een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Barbara

Accuraat bedrijf

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de kwalificaties en vriendelijkheid van onze monteurs. Uw suggestie om de kosten voor... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de kwalificaties en vriendelijkheid van onze monteurs. Uw suggestie om de kosten voor werkzaamheden aan de oude ketel te laten vervallen bij de aanschaf van een nieuwe ketel nemen we graag mee.
We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en uw tevredenheid van 10/10 is een geweldige motivatie voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

JM Abbink

Omdat er een knullige monteur op vrijdag kwam voor de 2 jaarlijkse controle. Ij kwam mij naderhand vertellen dat het gasblok stuk was en hij een nieuwe moest hebben. Eind middag belde hij dat het... Omdat er een knullige monteur op vrijdag kwam voor de 2 jaarlijkse controle. Ij kwam mij naderhand vertellen dat het gasblok stuk was en hij een nieuwe moest hebben. Eind middag belde hij dat het magazijn het niet wilde uitleveren.
Tot dinsdag heb ik dus geen warm water gehad en ook geen verwarming.
Tweede monteur kwam dinsdag....wat bleek....de stekker vh gasblok zat er niet goed in....MIJN VERTROUWEN IN VOLTA IS GEHEEL WEG!!!

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat uw recente ervaring met onze service zeer teleurstellend was, en we betreuren het ongemak dat u heeft ervaren.
Het is duidelijk dat er...
Het is duidelijk dat er problemen waren met zowel de bereikbaarheid van onze klantenservice als de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Het spijt ons te horen dat u 15 minuten aan de lijn heeft gezeten zonder geholpen te worden en dat de eerste monteur niet in staat was om het probleem correct te diagnosticeren, wat resulteerde in een onnodige vertraging en ongemak voor u.
We waarderen uw suggesties voor verbeteringen op het gebied van klantvriendelijkheid en de kwaliteit van onze monteurs. Uw ervaring met de tweede monteur, die het probleem uiteindelijk oploste, toont aan dat er ruimte is voor verbetering in onze interne communicatie en training.
Uw beoordeling van 2/10 geeft ons belangrijke inzichten in waar we moeten verbeteren. We streven ernaar om betrouwbaarder en efficiënter te zijn in onze planning en communicatie, zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijke feedback. We hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen en u een betere ervaring kunnen bieden.
Team VoltaNXT

Slechte urgentie: om 16:15 kwam de monteur pas, na dat om 8:15 de storing gemeld was en we de hele dag in de kou hebben meoeten zitten (16 gr, C).
De storing is opgetreden na uitgevoerd...
De storing is opgetreden na uitgevoerd onderhoud van een service monteur

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback. We begrijpen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en we betreuren het ongemak dat u heeft ervaren.
Het is een goed...
Het is een goed punt dat bij het melden van een storing ook gevraagd zou moeten worden om de foutcode uit te lezen. Dit kan ons helpen om sneller en efficiënter te reageren. We zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit kunnen implementeren.
We zijn blij te horen dat de tweede monteur goed werk heeft geleverd. Uw suggestie voor een checklist voor de monteurs om ervoor te zorgen dat de ketel in werkende toestand wordt afgeleverd, nemen we ter harte. Dit zal helpen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.
Het spijt ons te horen dat de urgentie van uw storing niet goed is opgepakt en dat u de hele dag in de kou heeft moeten zitten. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden, en we zullen dit intern bespreken om onze responstijden te verbeteren.
Team VoltaNXT

Misschien handig als de monteur verteld wat die allemaal aan het doen is. zodra hij klaar is zou ik het ook fijn vinden als ik kan zien wat hij heeft genoteerd want ik moest op een tablet een... Misschien handig als de monteur verteld wat die allemaal aan het doen is. zodra hij klaar is zou ik het ook fijn vinden als ik kan zien wat hij heeft genoteerd want ik moest op een tablet een handtekening zetten maar waarvoor ik teken was onbekend. dat vond ik heel erg tegenvallen. na het tekenen heb ik gevraagd of het wel allemaal oke was zei hij ja hij werkt goed. toen is hij weggegaan.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We waarderen uw eerlijkheid en willen graag reageren op uw opmerkingen.
Het is goed om te horen dat de snelheid en levering van onze service aan uw verwachtingen voldeden. We begrijpen echter dat de communicatie tijdens het onderhoud beter had gekund. Het is belangrijk dat onze klanten weten wat er gebeurt en waarvoor ze tekenen. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze monteurs duidelijker communiceren over hun werkzaamheden en de documenten die ondertekend moeten worden.
Uw suggestie om de monteur meer uitleg te laten geven tijdens het onderhoud en om inzicht te geven in wat er genoteerd is, nemen we ter harte. Dit zal helpen om de transparantie en het vertrouwen in onze service te vergroten.
We zijn blij dat u onze service met een 7/10 beoordeelt en streven ernaar om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.

Pietje Puk

Ik heb weinig medelijden: mijn sollicitatie destijds werd niet gewaardeerd en nu blijkt het gevolg ervan.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat uw ervaring met onze planning en service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en we betreuren het dat dit heeft geleid tot zoveel ongemak... Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat uw ervaring met onze planning en service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en we betreuren het dat dit heeft geleid tot zoveel ongemak en frustratie.
Het is duidelijk dat er problemen waren met de coördinatie van de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, wat resulteerde in een langdurig en vervelend proces voor u. Dit is niet de service die wij willen bieden, en we zullen uw feedback gebruiken om onze interne processen te verbeteren en dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
We waarderen uw erkenning van de kennis en vakmanschap van onze medewerkers, evenals de positieve ervaring met degene die het werk destijds kwam opnemen. Het spijt ons te horen dat uw sollicitatie destijds niet werd gewaardeerd en dat dit heeft bijgedragen aan uw huidige gevoelens.
Uw beoordeling van 4/10 geeft ons belangrijke inzichten in waar we moeten verbeteren. We streven ernaar om betrouwbaarder en efficiënter te zijn in onze planning en communicatie, zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn.
Team VoltaNXT

Bekwaamheid en kennis van zaken kan ik uiteraard niet echt beoordelen. Die heb ik nl. zelf betreffende deze werkzaamheden niet.
Ik ga er vanuit dat Volta bekwame mensen in dienst heeft.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg over het contract, het nakomen van afspraken en de vriendelijkheid van onze onderhoudsmonteur. Het is... Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg over het contract, het nakomen van afspraken en de vriendelijkheid van onze onderhoudsmonteur. Het is fijn om te weten dat onze communicatie helder en duidelijk was en dat onze monteurs hun werk netjes en professioneel uitvoeren.
De betrouwbaarheid van de leverancier en de kennis en vakmanschap van onze monteurs zijn voor u belangrijke aspecten geweest in uw keuze voor een service- en onderhoudscontract. We streven ernaar om altijd betrouwbaar en deskundig te zijn, zodat u met een gerust hart op onze diensten kunt vertrouwen.
Het is begrijpelijk dat u de bekwaamheid en kennis van onze monteurs niet volledig kunt beoordelen, maar we stellen uw vertrouwen in ons team zeer op prijs. We zorgen ervoor dat onze monteurs goed opgeleid en bekwaam zijn om u de best mogelijke service te bieden.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Dit motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.