Ik heb graag deze heren terug de volgende onderhoud verrichten
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Wat fijn dat onze medewerkers correct en luisterend advies geven.
We helpen u graag verder!
Wat fijn dat onze medewerkers correct en luisterend advies geven.
We helpen u graag verder!
Deskundig advies en kundige monteurs
Kundigheid van de monteurs
We willen u bedanken dat u de genomen moeite heeft genomen om dit document te retourneren met uw reactie!
We vinden het erg fijn dat onze deskundige monteurs u zo goed hebben kunnen helpen!
Normaal ben ik niet zo van aanbevelen
Vriendelijke benadering en afhandeling
Bedankt voor uw bericht.
Wat fijn dat u ons zou aanbevelen bij anderen! We staan u graag tot dienst.
Bedankt voor de genomen moeite voor het invullen van het formulier.
Wat jammer dat de telefonist u dit gevoel heeft gegeven. Klantvriendelijkheid is één van onze pijlers. We vinden het erg...
vanwege de huur
de installatie is uitgevoerd door de leverancier, Brink
Fijn dat de installatie naar wens is geplaatst door onze collega's! We hopen dat u nog jaren plezier heeft en kunnen genieten van dit comfort in uw woning.
Gemakkelijk, alles goed geregeld.
De hele service, van advies tot en met installatie.
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om deze mooie ervaring met ons te delen! Goed om te horen dat onze collega's goed en vakkundig de nieuwe Cv-ketel bij u hebben geïnstalleerd!
Prima ketel, goed advies
Prima vaklui die de cv ketel hebben geïnstalleerd
Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's! We hopen dat u nog jaren plezier heeft aan de nieuwe Cv-ketel en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor het delen van deze mooie woorden! Fijn u onze service en communicatie zo positief ervaart. Wij zien u graag een volgende keer weer!
Mooi om te horen dat u al jaren een tevreden klant bent. We doen iedere dag ons best om iedere klant goed van dienst te zijn!