Wiel en Hélène Piepers

Meer en echte duidelijkheid geven bij informatieverstrekking. Vertellen hoe het echt is. Zeggen dat een externe, betrouwbare installateur komt. Zorgen dat de klant zich gehoord voelt. En klachten... Meer en echte duidelijkheid geven bij informatieverstrekking. Vertellen hoe het echt is. Zeggen dat een externe, betrouwbare installateur komt. Zorgen dat de klant zich gehoord voelt. En klachten sneller oppakken en oplossen.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat uw ervaring met de installatie van de warmtepomp zeer teleurstellend was en bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakken die u heeft... Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat uw ervaring met de installatie van de warmtepomp zeer teleurstellend was en bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakken die u heeft ondervonden.
Het is duidelijk dat er meerdere problemen waren, van de communicatie over de monteurs tot de technische problemen met de warmtepomp zelf. We betreuren het dat de stroomuitval en de onvoldoende verwarming in uw woning voor zoveel overlast hebben gezorgd. Het is ook zorgwekkend dat uw klachten niet adequaat zijn opgepakt en dat er geen gereedmelding van de installatie is geweest.
Uw feedback over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van onze monteurs en telefonistes is waardevol, en we zijn blij dat dit positief opviel. Echter, we begrijpen dat dit niet opweegt tegen de negatieve ervaringen die u heeft gehad.
We zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze processen en communicatie te verbeteren. Het is belangrijk dat we duidelijk en eerlijk zijn in onze informatieverstrekking en dat we snel en effectief reageren op klachten.
Nogmaals onze excuses voor de problemen die u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

Peeters

Ga zo door.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat u onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid waardeert, en dat we onze afspraken nakomen. Het is fijn om te weten dat onze monteurs... Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat u onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid waardeert, en dat we onze afspraken nakomen. Het is fijn om te weten dat onze monteurs vriendelijk en vakbekwaam zijn en dat u tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding.
Uw beoordeling van 10/10 is zeer motiverend voor ons. We blijven ons inzetten om onze service op dit hoge niveau te houden en u proactief te benaderen voor onderhoudsbeurten.
Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en uw vertrouwen in VoltaNXT!

Astrid Trags

Ze hadden het probleem snel gevonden en snel en kundig opgelost.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback en uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat uw probleem snel en kundig is opgelost en dat u de vriendelijkheid en kundigheid van onze medewerkers... Bedankt voor uw gedetailleerde feedback en uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat uw probleem snel en kundig is opgelost en dat u de vriendelijkheid en kundigheid van onze medewerkers waardeert.
We begrijpen uw zorgen over de huurprijs van de ketel. Het spijt ons te horen dat u niet van tevoren op de hoogte was van de verhoging. We zullen dit intern bespreken om onze communicatie hierover te verbeteren en transparanter te maken.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw beoordeling van 10/10. We blijven ons inzetten om onze service op het hoogste niveau te houden en uw vertrouwen te behouden.

Ger.

Goede service

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat u snel en prima geholpen bent. Uw positieve woorden en uw beoordeling van 10/10 zijn zeer motiverend voor ons.
Uw suggestie om zo...
Uw suggestie om zo door te gaan nemen we graag ter harte. We blijven ons inzetten om onze service op dit hoge niveau te houden.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw steun!