Timmers

Laatste service was prima. Monteur legde uit dat door dit probleem co2 vrijkomt. Klachten die hij beschreef kwamen ook voor in ons gezin. Alleen bestond dit probleem al langer en had ik dit zelf... Laatste service was prima. Monteur legde uit dat door dit probleem co2 vrijkomt. Klachten die hij beschreef kwamen ook voor in ons gezin. Alleen bestond dit probleem al langer en had ik dit zelf provisorisch opgelost (wist niet van de co2). Dit probleem had ik aan de monteur verteld bij de service beurt deze zomer. Volgens hem was het prima zo. Nu was de pijp verder gescheurd en heb ik jullie gebeld. Deze pijp had al vervangen moeten worden bij de eerste keer dat ik het aan gaf.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat de laatste service prima was en dat onze monteur u goed heeft geholpen.
We betreuren het echter dat het...
We betreuren het echter dat het probleem met de gescheurde pijp niet eerder is opgelost en dat dit heeft geleid tot CO2-uitstoot en gezondheidsklachten binnen uw gezin. Uw veiligheid en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang, en we nemen uw feedback zeer serieus.
We zullen deze kwestie intern bespreken en ervoor zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen. Uw suggestie om de betrokken monteur aan te spreken op zijn handelen wordt meegenomen in onze evaluatie.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Amber Tilly

Prima service, niks op aan te merken
Komt afspraken na.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en de mooie beoordeling van 9/10! We zijn blij om te horen dat u onze service als prima ervaart en dat we onze afspraken nakomen.
Het is goed om te weten...
Het is goed om te weten dat u tevreden bent over de snelheid waarmee we uw onderhoud hebben ingepland na slechts één telefoontje. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.
We waarderen uw compliment over onze communicatie en nemen uw suggestie over het verkleinen van het tijdsblok voor afspraken ter harte. We begrijpen dat een tijdsblok van 13.00-17.00 uur breed kan zijn en zullen kijken naar mogelijkheden om dit te.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te blijven zijn.

Ga zo door.!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

hebben zich prima aan de afspraken gehouden.

Wat viel u in positieve zin op?

de betrokkenheid van de medewerkers.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat we ons aan de afspraken hebben gehouden en dat de betrokkenheid van onze medewerkers u in positieve zin is opgevallen. Uw... Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat we ons aan de afspraken hebben gehouden en dat de betrokkenheid van onze medewerkers u in positieve zin is opgevallen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen uw feedback enorm.
Wat betreft uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel, we zijn verheugd dat ons alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie) een doorslaggevende factor voor u was. We streven ernaar om onze klanten een complete en zorgeloze ervaring te bieden.
We nemen uw beoordeling van 7/10 ter harte en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze diensten. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Tijdstip voor deur (ochtend), was anders dan telefonisch aangekondigd. Dus een verrassing. Gelukkig was ik wel thuis

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn verheugd om te horen dat u onze service als vriendelijk en bekwaam ervaart.
We begrijpen hoe belangrijk...
We begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap, en snelheid van levering zijn bij het kiezen van een leverancier voor een service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te horen dat deze aspecten voor u doorslaggevend waren in uw keuze voor VoltaNXT.
We waarderen uw opmerking over de vriendelijkheid van onze medewerkers en nemen uw feedback over de onverwachte wijziging in het tijdstip van de afspraak ter harte. We streven ernaar om onze communicatie te verbeteren zodat dergelijke verrassingen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Patricia Dupont

Blijf zo door gaan

Goede service en het wordt goed geïnstalleerd

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer aardige monteurs en adviseur