***

Super snelle hulp.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 9/10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle hulp en dat één telefoontje voldoende was om u van dienst te zijn. Uw... Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 9/10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle hulp en dat één telefoontje voldoende was om u van dienst te zijn. Uw complimenten over onze behulpzame medewerkers waarderen we enorm.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
met vriendelijke groet,

Jo. Scheeperd

????

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Alles
Vlekkeloos verlopen

Vriendelijkheid

Van elk huis alle apparatuur bij de monteurs bekend maken. Wellicht waren ze dan op de hoogte van het gedeelte dat ze nu oversloegen

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw review en uw beoordeling van 6/10. We betreuren het om te horen dat u twijfels heeft over onze service vanwege de problemen met uw vloerverwarming. We begrijpen dat het... Hartelijk dank voor uw review en uw beoordeling van 6/10. We betreuren het om te horen dat u twijfels heeft over onze service vanwege de problemen met uw vloerverwarming. We begrijpen dat het essentieel is dat onze monteurs volledig op de hoogte zijn van alle aspecten van uw installatie, inclusief de controle van de waterdruk in de unit in de kruipruimte.
Het spijt ons dat dit tot tweemaal toe niet naar behoren is uitgevoerd. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze monteurs in de toekomst beter geïnformeerd en voorbereid zijn. Uw suggestie om alle apparatuur van elk huis bij de monteurs bekend te maken, is zeer waardevol en we zullen dit zeker overwegen.
We zijn blij te horen dat u onze monteurs als vriendelijk ervaart, ondanks de tijdsdruk waaronder ze werken. We streven ernaar om onze service te verbeteren en uw feedback helpt ons hierbij.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw geduld. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In de mail aangeven voor welk apparaat jullie komen. Ik heb er nat3

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw review en uw beoordeling van 6/10. We waarderen uw feedback en zijn blij om te horen dat u onze monteurs als sociaal ervaart en dat u de communicatie over de te onderhouden... Hartelijk dank voor uw review en uw beoordeling van 6/10. We waarderen uw feedback en zijn blij om te horen dat u onze monteurs als sociaal ervaart en dat u de communicatie over de te onderhouden apparaten waardeert.
We begrijpen dat sommige installaties moeilijk zelf te onderhouden zijn, en daarom streven we ernaar om betrouwbare en kwalitatieve service te bieden. Uw keuze voor ons vanwege de verwachte opbrengst/rendement, prijs/kwaliteit verhouding, en betrouwbaarheid van de leverancier is iets waar we trots op zijn.
We zullen uw opmerkingen gebruiken om onze diensten verder te verbeteren en hopen in de toekomst uw verwachtingen volledig te kunnen overtreffen.

Leuning

Langzamer boren

Lijkt heel vakkundig geplaatst

Vakkundigheid

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vakkundige plaatsing van uw cv-ketel. Uw keuze voor Volta Limburg op... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vakkundige plaatsing van uw cv-ketel. Uw keuze voor Volta Limburg op basis van de prijs/kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid waarderen we enorm.
Het is geweldig om te weten dat onze vakkundigheid u in positieve zin is opgevallen. We nemen uw suggestie om langzamer te boren graag mee om onze service verder te verbeteren.

Leijssenaar,j

Ga zo door

Goede service, prijs/kwaliteit prima

Hèt totaal plaatje

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de prijs/kwaliteit verhouding van onze cv-ketels. Uw... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de prijs/kwaliteit verhouding van onze cv-ketels. Uw keuze voor Volta Limburg op basis van ons alles-in-1-pakket, de betrouwbaarheid en de prijs/kwaliteit verhouding waarderen we enorm.
Het is geweldig om te weten dat het totaalplaatje u in positieve zin is opgevallen. Uw complimenten motiveren ons om deze hoge standaard te blijven nastreven.

Ludy Verheggen

Nvt

Ik heb er tot nog toe goede ervaringen mee en de installatie is goed verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Goed technisch advies en serviveverlening

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de score van 8/10! We zijn blij te horen dat u tot nu toe goede ervaringen heeft met onze cv-ketel en dat de installatie goed is verlopen. Uw keuze voor Volta... Hartelijk dank voor uw beoordeling en de score van 8/10! We zijn blij te horen dat u tot nu toe goede ervaringen heeft met onze cv-ketel en dat de installatie goed is verlopen. Uw keuze voor Volta Limburg op basis van ons persoonlijk advies waarderen we enorm.
Het is geweldig om te weten dat ons technische advies en onze serviceverlening u in positieve zin zijn opgevallen. Uw complimenten motiveren ons om deze hoge standaard te blijven nastreven.