Misschien is het fijn als de bijna 2 jaar om zijn ivm onderhoud hier een seintje voor te krijgen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ik zou volta zeker aanbevelen omdat ze super dienst verlenen. Zeer tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne monteur, goed nagekeken en meteen daarop actie ondernomen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit en onze betrouwbaarheid, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 10. Bedankt voor het grote... Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit en onze betrouwbaarheid, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 10. Bedankt voor het grote compliment.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit en onze betrouwbaarheid, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 8. Bedankt voor het grote... Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit en onze betrouwbaarheid, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 8. Bedankt voor het grote compliment.

Willems

Vriendelijke bejegening door telefoniste als ook monteurs

Vriendelijkheid en accuratesse

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 7. Bedankt voor het grote compliment.

Adele Mevissen

Alles is goed

Vriendelijke monteurs

Vriendelijkheid. Service. Meedenken.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid van de monteur.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 10. Bedankt voor het grote compliment.

heb een huurcontract

alles hierboven aangegeven

Nvt

Ik geef niet gauw een hoger punt

Nvt

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit, waarvoor dank. Wij zijn heel blij met uw 9. Bedankt voor het grote compliment.

Keurig gewerkt

Helemaal oké

Harrie Willems

Ben tevreden

Vriendelijke monteur

Tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke medewerker. Kennis kan ik niet beoordelen. Geen verstand van.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. . Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling.