Vooral zo doorgaan..

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Netjes en correct uitgevoerde opdracht

Gewoon goed werk..

Jager

Goede service en vriendelijke monteur

Vriendelijkheid

Goed bereikbaar klant vriendelijk

Klant vreindelijk

Beckers

Onderhoudsbeurt beter naleven en expansievat bleek niet te zijn veranderd toen er een nieuwe cv ketel werd geplaatst.

De monteur was op tijd gekomen, werkt snel door, ruimde alles netjes op, besprak wat plan van aanpak was en was zeer hulpvaardig.

Goede service monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback!
We vinden het erg jammer om te lezen dat het expansievat niet is veranderd bij nieuw plaatsing.
Het is fijn om terug te lezen dat er een goede service monteur is...
Bedankt voor uw feedback!
Het is fijn om terug te lezen dat er een goede service monteur is langsgeweest!

Lei

Ga zo door

goede service

duidelijke uitleg

Bedankt voor uw bericht.
Wat fijn dat onze monteur duidelijke uitleg heeft gegeven!
We helpen u graag verder.

Prijs aanpassen

Veel te duur het onderhoud wordt maar een keer in de twee jaar gedaan kosten meer dan €250,00.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur had dezelfde ketel.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw oprechte bericht.
Bedankt voor uw oprechte bericht.
We leggen u graag uit hoe onze prijs is opgebouwd. Wist u dat het ook mogelijk is voor een onderhoudsfrequentie van 12 maanden te kiezen? Mocht u informatie hierover wensen, dan kunt u ons altijd bellen op 088-0278920.

Geen verdere tips

Wij zijn super tevreden over de geboden service.

Wat viel u in positieve zin op?

De rust van de monteur tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden

Durlinger

Ga zo door

Goede service

Vriendelijke monteur

HH Berden

Heb tot heden geen klachten

Was goed

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Je maakt een afspraak tussen 12 en 17 uur dit is een breed begrip. Misschien even een bel/ app berichtje dat ze er na een (half) uurtje aankomen. Kan men meer gebruik maken van je verlofdag.
Nu...
Nu was de montuur er al om
half 12.(Mijn geluk)

Supper serves

Vriendelijke personeel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling. U kunt altijd aangeven dat u graag 30 min.... Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling. U kunt altijd aangeven dat u graag 30 min. voorgaand gebeld kan worden. Tip voor een volgende keer.