Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Snelle service

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur, snelle service en goed advies

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u zo tevreden bent over Volta. Dank voor uw reactie!

contact verloopt plezierig n vlot. Uitleg altijd duidelijk.

Wat viel u in positieve zin op?

monteur en contactpersoon vriendelijk.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Super bedankt voor de fijne review.

Claessen

Ga zo door !!!!

Goede service en gemakkelijk.

Monteur is relaxed

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Het doet ons als bedrijf erg goed te lezen dat u graag wilt dat wij op deze voet verder gaan. Wij zijn blij met uw review.

Informatie over betrouwbare installatiebedrijven in de buurt

Vriendelijk en deskundigheid

Deskundigheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat wij u de gevraagde informatie hebben verstrekt. Wij waarderen uw terugkoppeling enorm.

Alles ging goed. Goed geholpen na het vragen om advies

Werd goed geholpen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent over Volta Limburg. Dank voor uw review.

L.Zinken

Kan er geen bedenken

wel aanbeveling geeft zekerheid .

Wat viel u in positieve zin op?

duidelijke uitleg van service monteur en kennis.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u de tijd en moeite genomen heeft een positieve review te plaatsen. Wij waarderen dit enorm!

Ga zo door met de service

Betrouwbaar

Geen opmerking

'Geen

Heel goed

Afwerking

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw mail. Wat fijn dat u een positieve terugkoppeling gegeven heeft!

goeie service

goeie sevice

Cor Melgert

omdat de service erg goed is

Wat viel u in positieve zin op?

alles was positief de snelle hulp en de vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw mail. Wat fijn dat u een positieve terugkoppeling gegeven heeft!