Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Liever ben ik zelf eigenaar. Maar deze constructie zat nou eenmaal op het huis dat we kochten.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur met duidelijk plezier en trots in zijn werk.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het is begrijpelijk dat u liever zelf eigenaar zou zijn, maar we zijn blij dat u ondanks de omstandigheden tevreden bent met onze service. Uw score van een 8/10 is zeer waardevol voor ons.
Het is goed om te horen dat ons aanbod een doorslaggevende factor was in uw keuze. We zijn ook verheugd dat u de vriendelijkheid en het enthousiasme van onze monteurs positief heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten met trots en plezier te helpen.
We zullen uw feedback gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Mocht u nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag!

crijns

teostel is via woningvereniging

Wat viel u in positieve zin op?

het plezier van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent met onze service. Uw score van 8/10 is zeer gewaardeerd.
Het is goed om te weten dat de ervaring van familie...
Het is goed om te weten dat de ervaring van familie en vrienden een belangrijke rol heeft gespeeld in uw keuze voor ons. We zijn ook blij dat u onze monteurs positief heeft opgemerkt. We streven ernaar om niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en plezierig te zijn in onze dienstverlening.
We zullen uw feedback zeker meenemen om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag!

Van Malde

Altijd goeie service ook bij spoed en online afspraken maken of verzetten is makkelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs vragen altijd netjes of ze ruimtes mogen betreden of een emmer ... Dus lopen niet zomaar badkamer in voor water of en laten geen vlekken of vuil achter ..

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Heel erg bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service een 9/10 geeft. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service, zelfs bij spoedgevallen, en het... Heel erg bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service een 9/10 geeft. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service, zelfs bij spoedgevallen, en het gemak van online afspraken maken en verzetten waardeert.
Uw keuze voor VoltaNXT op basis van onze kennis en vakmanschap, snelheid en levering, en ons aanbod, is voor ons een groot compliment. We zijn ook blij om te horen dat onze monteurs altijd netjes te werk gaan een respectvol omgaan met uw ruimtes.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.

Coumans

Vriendelijke chaufeurs

Vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het doet ons goed om te weten dat onze chauffeurs en ons vakmanschap... Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het doet ons goed om te weten dat onze chauffeurs en ons vakmanschap doorslaggevend waren in uw keuze voor VoltaNXT.
Uw positieve woorden over de vriendelijkheid van ons team worden zeer gewaardeerd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijk service te bieden en uw feedback bevestigd dat we op de goede weg zijn.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Luyten

Prima zo

Fijne monteur

Correctheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. het is geweldig om te weten dat onze monteurs als vriendelijk en deskundig worden ervaren. Bij VoltaNXT streven we... We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. het is geweldig om te weten dat onze monteurs als vriendelijk en deskundig worden ervaren. Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten altijd van de hoogste kwaliteit service te voorzien, en uw waardering voor onze kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid bevestigd dat we op de goede weg zijn.
Uw positieve ervaring met correctheid van onze dienstverlening is voor ons een groot compliment. We blijven ons inzetten om deze hoge standaard te handhaven en te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw review. We kijken ernaar uit om in de toekomst van dienst te blijven zijn!

Schiepers

Op kantoor bij telefoneren betere kennis mbt onderhoudscontracten

Deskundig en vriendelijk

Deskundig vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de deskundigheid en vriendelijkheid van ons team waardeert. Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten altijd van persoonlijk... We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de deskundigheid en vriendelijkheid van ons team waardeert. Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten altijd van persoonlijk advies te voorzien en betrouwbare service te leveren. Het is fijn om te weten dat onze kennis en vakmanschap, evenals de ervaringen van uw familie en vrienden, doorslaggevend waren in uw keuze voor ons.
We begrijpen dat elk huishouden uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen. Uw vertrouwen in ons is van groot belang en we doen er alles aan om dit te behouden. Onze technici zijn goed opgeleid en blijven zich continue ontwikkelen om u de beste service te kunnen bieden.
Nogmaals bedankt voor uw review en uw score van 8/10. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem gelijk contact met ons op.

JMH Jansen

goede service en uitleg

Wat viel u in positieve zin op?

goed advies over zuinig gebruik

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en uitleg. Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten altijd van persoonlijk advies te voorzien en betrouwbare service te leveren.... We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en uitleg. Bij VoltaNXT streven we ernaar om onze klanten altijd van persoonlijk advies te voorzien en betrouwbare service te leveren. Uw waardering voor ons advies over zuinig gebruik van uw apparatuur motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige kennis en vakmanschap.
Nogmaals bedankt voor uw review. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te blijven zijn!

Peter

Goede service

Werkwijze monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met ons service- en onderhoudscontract. We zijn blij om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat de werkwijze... Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met ons service- en onderhoudscontract. We zijn blij om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat de werkwijze van onze monteurs u in positieve zin is opgevallen.
Het is fijn om te weten dat kennis en vakmanschap, betrouwbaarheid van de leverancier, en persoonlijk advies voor u doorslaggevende factoren waren in uw keuze voor VoltaNXT. We streven ernaar om deze aspecten altijd hoog in het vaandel te houden.
Uw complimenten over onze monteurs zullen we zeker met hen delen. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en uw vertrouwen te behouden.

Lemmen

Goede service

Fijne monteur gehad

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat u tevreden bent met de kennis en vakmanschap van onze monteurs.
Het...
Het is fijn om te weten dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze monteur. Dit is precies het soort service waar we naar streven.
We waarderen uw beoordeling van 8/10 en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze diensten om uw verwachtingen te overtreffen.
Team VoltaNXT

Ik heb ook advies gevraagd inzake airconditioning. In een eerste telefoongesprek is me gezegd dat spoedig contact met ons zal worden opgenomen. Maar na weken heb ik nog steeds niets gehoord. Wil... Ik heb ook advies gevraagd inzake airconditioning. In een eerste telefoongesprek is me gezegd dat spoedig contact met ons zal worden opgenomen. Maar na weken heb ik nog steeds niets gehoord. Wil Volta Limburg dat soort opdrachten eigenlijk wel?

Na mijn melding is snel een afspraak tot stand gekomen en de servicebeurt is vlot uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Het geeft me vertrouwen dat we probleemloos een nieuw stookseizoen zullen doorkomen.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback en beoordeling. We betreuren het om te horen dat u geen tijdige opvolging heeft ontvangen na uw adviesaanvraag inzake airconditioning. Dit is zeker niet de service... Hartelijk dank voor uw feedback en beoordeling. We betreuren het om te horen dat u geen tijdige opvolging heeft ontvangen na uw adviesaanvraag inzake airconditioning. Dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten, en we zullen dit intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
We zijn blij om te horen dat, na uw melding, er snel een afspraak tot stand is gekomen en de servicebeurt vlot is uitgevoerd. Uw keuze voor VoltaNXT is gebaseerd op onze kennis en vakmanschap, evenals de positieve ervaringen van familie en vrienden. Het vertrouwen dat u heeft in een probleemloos nieuw stookseizoen is precies waar we naar streven.
team VoltaNXT