Steijns

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Komen afspraken na, zijn op tijd,

Fijne werknemers

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met Volta Limburg,

T.Bertram

Ga zo door

duidelijke afspraak, monteur prima op tijd en leverde perfecte service

alles

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij stellen dit erg op prijs.

Gewoon goed

Alles was positief

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw positieve review. Wij streven ernaar om de dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent.

Vooral doorgaan

geen omkijken zelf, wordt voor je gedaan door Volta

zeer snelle service

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat fijn dat u een review heeft achter gelaten, dank hiervoor. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten.

Ga zo door

Ik ben tot nu toe heel correct behandeld

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers zijn voldoende op de hoogte van waar zij mee bezig zijn

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw feedback. Wij streven ernaar onze dienstverlening optimaal te verbeteren.

Geen , zou zeggen ga zo door , Top !👍

Goede Service , Goede Monteur die wist waar t om ging , Top ! Top bedrijf 👍👍

Wat viel u in positieve zin op?

Dat deze monteur goed werk afleverde , en wist veeeeeeel ,

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Vooral zo doorgaan! 😀

Duidelijke organisatie, vriendelijke klantenservice. Afspraak is afspraak.

Wat viel u in positieve zin op?

Ryan Delnoye was erg klantvriendelijk, duidelijk in zijn uitleg en erg netjes hoe hij het onderhoud heeft afgehandeld. Complimenten!!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij waarderen uw positieve terugkoppeling enorm. Het streven is vooral zo door te gaan wanneer klanten tevreden zijn.

Enjoy Flowers

Goede service

Goede info van monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij apprecieren uw positieve terugkoppeling onwijs. We zijn erg blij dat de monteur u voorzien heeft van de juiste informatie!

Habets

Goede service en afspraak

Correct en vriendelijk personeel

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij streven naar de tevredenheid van u als klant en uw feedback waarderen wij enorm.

Vriendelijke monteur met kennis van zaken.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid, kennis en luisteren naar de klant

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Naar aanleiding van uw review hebben wij u gebeld om toelichting te vragen met betrekking tot het nakomen van de afspraak. U gaf aan dat u het jammer vond dat de afspraak last minute is gewijzigd... Naar aanleiding van uw review hebben wij u gebeld om toelichting te vragen met betrekking tot het nakomen van de afspraak. U gaf aan dat u het jammer vond dat de afspraak last minute is gewijzigd maar over all bent u verder tevreden over de dienstverlening en heeft u ons voorzien van een mooie score. Hartelijk dank voor uw toelichting en een score van 9/10.