Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Wat viel u in positieve zin op?
sey.
sey.
Werk werd netjes, goed en vlot uitgevoerd.
Duidelijke uitleg monteur.
Goede service: goed bereikbaar, klantvriendelijk, correct en deskundig
Snel en accuraat
Dank voor uw reactie, We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met Volta Limburg.
Vakmanschap
Netheid
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij waarderen uw input enorm!
Perfecte service
Monteur die zijn vak goed beheerste
Wel. Monteur was op tijd en vriendelijk. Cf afspraken.
Monteur komt afspraken na en is vriendelijk, legt goed uit.
Nvt
Nvt
Professioneel en betrouwbaar
persoonlijke benadering
Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling.
Communicatie en afhandeling correct
Alles volgens afspraak
Goede en duidelijke communicatie. Ze komen hun afspraken na.
Vriendelijke monteur die duidelijke uitleg gaf