Robert Bronka

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

sey.

Zo doorgaan en volhouden.

Werk werd netjes, goed en vlot uitgevoerd.

Duidelijke uitleg monteur.

Geen tips

Goede service: goed bereikbaar, klantvriendelijk, correct en deskundig

Snel en accuraat

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw reactie, We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met Volta Limburg.

Vakmanschap

Netheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij waarderen uw input enorm!

Biesmans

Perfecte service

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur die zijn vak goed beheerste

Heijman

Nvt

Wel. Monteur was op tijd en vriendelijk. Cf afspraken.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur komt afspraken na en is vriendelijk, legt goed uit.

Crasborn

Vooral zo doorgaan

Professioneel en betrouwbaar

persoonlijke benadering

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service, waarvoor dank. Wij worden ontzettend blij van uw beoordeling.

Ruud smulders

Geen tips of suggesties

Communicatie en afhandeling correct

Alles volgens afspraak

Mandy Bacchus

Ga zo door

Goede en duidelijke communicatie. Ze komen hun afspraken na.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die duidelijke uitleg gaf