Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de fantastische beoordeling. Fijn dat u onze kennis en ons vakmanschap weet te waarderen.

Nvt

Ik ben er nog neutraal over omdat de laatste jaren toch enkele dingen zijn voorgevallen

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur van vandaag een vakman is vergeleken met de vorige monteurs

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Fijn dat u kennis heeft mogen maken met onze vakman. Bedankt voor de beoordeling.

Van Enckevort

Communicatie met de montuurs

Ze hebben zich niet aan de afspraak gehouden wanneer ze zouden komen

De

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Vervelend dat de afspraken niet zijn nagekomen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen op 088-0278920, dan bekijken wij graag samen met u waar het mis is gegaan. Dit om... Vervelend dat de afspraken niet zijn nagekomen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen op 088-0278920, dan bekijken wij graag samen met u waar het mis is gegaan. Dit om herhaling te voorkomen. Excuus voor het ongemak!

Beijer

Gewoon goed. Kennis van zaken

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, rustig, kennis van zaken

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Allereerst bedankt voor de fantastische beoordeling. Hier worden wij heel blij van.

Konings

Zelf contact opnemen met klanten

Vrie ndelijke monteur

Mooi op tijd

PGJ.Sniekers

Wel omdat dan het onderhoud gedaan wordt.
nee omdat de tijd betaald moet worden .

Wat viel u in positieve zin op?

Deed zijn werk goed geen getreuzel.

Ga zo door

De monteur was zeer goed. Alles werkt weer prima.

Goede ervaren monteur

Ga zo door 👍

Volta is duidelijk en goed , is mijn ervaring al jaren

Vriendelijk controle perfect

Prijs/kwaliteit