Zorg ervoor dat de route van de monteur op de dag zelf bekend is, zodat klanten geen 3 uur hoeven wachten.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Prima service, vriendelijke helpdesk

Goede service

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn wij heel blij mee.
Uiteraard zijn de routes op de dag zelf bekend. Er is gekozen om te werken in tijdsblokken. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt ons bereiken op 088-0278920.

Hub Ladeur

Altijd Correct ook per telefoon.

Correct

Wel aanbevelen

Alles goed geregeld

Timmers

Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vroeg en goed gehumeurd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Een seintje, als het weer tijd is voor de 2-jaarlijkse onderhoudsbeurt zou fijn zijn. Nu heb ik zelf gebeld en bleek de periode van 2 jaar net verstrekken. Wist niet, dat hiervoor van mij een actie... Een seintje, als het weer tijd is voor de 2-jaarlijkse onderhoudsbeurt zou fijn zijn. Nu heb ik zelf gebeld en bleek de periode van 2 jaar net verstrekken. Wist niet, dat hiervoor van mij een actie werd verwacht.

Werkt prima, zeer tevreden over service.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, vlotte uitvoer werkzaamheden.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn wij heel blij mee. Wij zijn uiteraard pas heel blij als u dat ook bent en danken u dan ook voor het meedenken in de procesverbetering. Voor het... Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn wij heel blij mee. Wij zijn uiteraard pas heel blij als u dat ook bent en danken u dan ook voor het meedenken in de procesverbetering. Voor het plannen van het onderhoud hoeft u zelf geen contact te zoeken. Wij bellen u voor een afspraak. Vervelend dat u zelf heeft moeten bellen. Neemt u gerust contact op, dan kijk ik samen met u waar het mis gegaan is. U kunt ons bereiken op 088-0278920.

Frans

n

Vriendelijke monteur

Vriendelijk bekwaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Afspraak gemaakt, monteur precies op tijd. Monteur was vriendelijk, onderhoud snel en goed gebeurd.

Het totaal plaatje.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze dienstverlening.

Prima service

Mvg

Vakmanschap

Goed en betrouwbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, werkt gewoon lekker door.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze dienstverlening,

De Rooij

Ik kan de kwaliteit van het werk moeilijk beoordelen

Vriendelijke monteur

Vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Wij vinden het fijn dat u onze klantvriendelijk weet te waarderen.