Raquel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke monteur, goede uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische score, hier zijn wij heel blij mee! Fijn dat wij u snel hebben kunnen helpen en u tevreden bent over onze dienstverlening.

Wordt altijd netjes gebeld voor een onderhoudsbeurt aan de ketel, bij een defect komen de monteurs altijd zeer snel.

Wat viel u in positieve zin op?

De klantvriendelijkheid van de monteur

Paulus van Lent

Geen tips ! Ga zo door !

Gemakkelijk en efficiënt. Je wordt gebeld voor een afspraak als het weer tijd is voor onderhoud. Prima !

!

J. Jansen op de Haar

Ga vooral zo door

Het is goed controle-onderhoud periodiek uit te voeren op cv's , ketel, etc. , voor de adequate verwarming van het huis, dat continu goed moet zijn en vooral ook veilig.

Wat viel u in positieve zin op?

de prettige bejegening, opvolgen afspraak en uitvoering waren binnen reële tijd

Meisen

Alles gaat correct.

Wat viel u in positieve zin op?

Correcte manier van communiceren en werken.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht. Wat een mooi compliment, uw score. Hier worden wij heel blij van!

Temmink

Geen alleen zich houden aan de afgesproken voorwaarden

onderhoudscontract standaard om de 2 jaar. Periode ruimschoots overschreden!!

Wat viel u in positieve zin op?

dat deze monteur iets ontdekte aan de ketel wat de vorige onderhoudsmonteur niet eens gezien had!

Nope

Onderhoud is nodig en ik denk dat jullie deskundig zijn

Vriendelijke service medewerker

Jos Schrijen

Ga zo door

Volta is groot bedrijf. Onderdelen van de toestellen op voorraad o.a. daarom snelle dienstverlening en hulp bij storing. Plus het periodieke onderhoud gaat volgens planning.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was zo vriendelijk dat ik mocht toekijken en op vragen uitleg kreeg.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Over bekwaamheid kan ik niet oordelen als leek!

Voor zover mijn beoordeling gaat goed uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Onderhoud verlopen als gepland.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Omdat ik alleen maar goede ervaringen heb.

alles liep zoals verwacht