Palmen.

Geen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Omdat ik tevreden ben.

Weet niet.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment. Fijn dat u tevreden bent en bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van deze positieve feedback.

ackermans

Zo doorgaan

geen storingen /net personeel/goed bereikbaar

Wat viel u in positieve zin op?

keurige monteur/ goede uitleg/ en advies over huur en aanleg doorstroom apparaat ipv geiser

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment. Fijn dat u tevreden bent. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van deze positieve feedback. Wij blijven dit zeker voortzetten.

Fam v Wanrooij

Zou fijn zijn als je een tijdstip door krijgt nu moest ik afwachten omdat ze tussen half 9 en half één zouden kunnen komen

Wij zouden het aanraden omdat de service goed is en de ketel snel en goed wordt bijgehouden

Waren optijd

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en feedback t.b.v. het optimaliseren van onze dienstverlening. Fijn dat u ons doet aanbevelen en u tevreden over onze dienstverlening. Wij zijn heel blij met uw score.

Veel schrijfwerk voor monteur
Monteur zou het in grote lijnen kunnen uitleggen wat en waarom het vervangen werd. Verder prima gewerkt!

Beleefd, meedenkend en service gericht zonder poespas

Wat viel u in positieve zin op?

Nakomen vd afspraak en het snel inplannen

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en feedback t.b.v. het optimaliseren van onze dienstverlening. Ook wij waarderen dat u met ons meedenkt. Fijn dat u dit ook aan ons weet te waarderen. Wij zijn heel, blij... Bedankt voor uw bericht en feedback t.b.v. het optimaliseren van onze dienstverlening. Ook wij waarderen dat u met ons meedenkt. Fijn dat u dit ook aan ons weet te waarderen. Wij zijn heel, blij met uw service score.

Paffen

Xx

correcte en snelle service. Vriendelijke monteurs

xx

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment. Bedankt voor uw bericht en deze fantastische score.

Dit blijven continueren

Wel omdat ze zich houden aan de afspraken

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijk en monteur werd geassisteerd door een begeleider

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze monteur en bovenal dat u tevreden bent over onze dienstverlening en deskundigheid. Wij blijven onze dienstverlening... Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze monteur en bovenal dat u tevreden bent over onze dienstverlening en deskundigheid. Wij blijven onze dienstverlening optimaliseren en continueren.

Slangen

Meer klantvriendelijke monteurs (die hun achterbakse opmerkingen thuis laten) bij de mensen langs sturen.

Contract is prima, ligt er alleen aan welke monteur er komt.

Wat viel u in positieve zin op?

Vrouw aan telefoon bij maken afspraak was heel erg vriendelijk en klantgericht.

Dank voor uw reactie.
Dank voor uw reactie.
Fijn dat het over het algemeen tevreden bent met ons. Jammer dat u een minder positieve ervaring heeft gehad mbt een monteursbezoek. Wij zijn actief bezig met het verbeteren van dit onderdeel in onze dienstverlening. Goed dat u dit terugkoppeld. Nogmaals dank!

Wonen Limburg

Nvt

Goede service en vriendelijk

Goede uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Goedendag, Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren!

Ortiz

Ga zo door!

Goede service!

👍👍

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment! Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service, kennis en vakmanschap zo goed doet beoordelen. Daar doen wij het voor!

Onderhoud niet op de dag zelf plannen, maar enige tijd vooraf afstemmen

prima dienstverlening

Wat viel u in positieve zin op?

aardige monteur die duidelijke tekst en uitleg gaf, de foutieve rookafvoer opmerkte (door vorige collega's niet gezien) en de ketel met een ragborstel inwendig reinigde (1e keer!)

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw reactie! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en bedankt voor uw feedback. We zullen uw suggestie ter verbetering delen met onze afdeling service en... Dank voor uw reactie! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en bedankt voor uw feedback. We zullen uw suggestie ter verbetering delen met onze afdeling service en onderhoud om de dienstverlening te optimaliseren. Bedankt voor uw bijdrage.