Theo Hansen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ben zeer tevreden met de service

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendelijk, neemt de tijd voor vragen te beantwoorden

Bedankt voor uw bericht.
Bedankt voor uw bericht.
Ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, onze betrouwbaarheid, ons vakmanschap en aanbod. Uiteraard willen wij u ook ontzorgen als het gaat om hoe makkelijk u een onderhoud kunt plannen. Indien hierover met ons gedachten wenst te wisselen, dan kunt u ons bereiken op 088-0278888. Nogmaals dank!

Doorgaan

Correcte afhandeling

Snelle correcte afhandeling

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze afhandeling snel en correct heeft ervaren.

maas

Omdat het goed is

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Jeroen Hustings

Prijs kwaliteit verhouding is in orde

Duidelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn ook heel blij met uw feedback en de complimenten. Bedankt voor uw bijdrage.

Zeer tevreden over Volta

Dat ze meedenken vooral Huub 👍

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat goed dat u onze Huub in het zonnetje zet. Namens Volta en Huub bedankt voor het compliment. Fijn dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor!

Advies geven over besparing

Vriendelijke en bekwame monteur

Duidelijke uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor het compliment. Fijn dat u zo tevreden bent over de dienstverlening en onze monteur. Daar doen wij het voor!

Jack Chorus

Zeer deskundig.

Goede uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment! Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service, de deskundigheid en duidelijk uitleg als zeer prettig ervaren hebt. Dit is dagelijks ons streven.... Wat een mooi compliment! Bedankt voor uw bericht! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service, de deskundigheid en duidelijk uitleg als zeer prettig ervaren hebt. Dit is dagelijks ons streven. Fijn dat het u opvalt!

Goede snelle service

Het meedenken

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooi compliment! U ook bedankt voor uw feedback en het meedenken met ons! We zijn blij om terug te lezen dat u onze service en vakmanschap zo goed doet beoordelen. Daar doen wij het voor!

E.Didderen

Weet eigenlijk niets want het is meer dan goed

Correct,adequaat,goede uitleg,behulpzaam

Veel uitleg en kennis

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw bericht en uw mooie score. We zijn blij dat u blij bent met ons!

Swinkels

Ga zo door

alles verliep vlot (afspraak plannen, komst, werkzaamheden. Eigenlijk zoals het hoort. Een 10 krijg je als je een bijzondere prestatatie levert.

kennis en uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Dank voor uw bericht. Wij waarderen uw feedback enorm, blij te horen dat u tevreden bent met de service en dienstverlening!