Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

wel

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid, stiptheid en snel klaar

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

U geeft ons een hele mooie score, wij zijn hier ontzettend blij mee en hopen u nog vele jaren van een goede service te voorzien. Dank hiervoor!

Zo doorgaan

Wij zitten gehuurd

Wat viel u in positieve zin op?

De bekwaamheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat ontzettend fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen u hiermee nog lang van dienst te kunnen zijn en u naar tevredenheid te kunnen helpen. Dank voor de genomen tijd en moeite... Wat ontzettend fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hopen u hiermee nog lang van dienst te kunnen zijn en u naar tevredenheid te kunnen helpen. Dank voor de genomen tijd en moeite om een review achter te laten.

Nope

Prima Service

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid en vriendelijkheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Goed om te lezen dat u ons zo goed heeft beoordeeld en fijn dat de monteur zo vriendelijk was en de werkzaamheden naar tevredenheid heeft uitgevoerd. Bedankt voor het schrijven van de review!

Geen tips of suggesties.

Zover ik beoordelen kan een deskundige monteur.
Bovendien vriendelijk en behulpzaam.

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes gewerkt en ook weer alles op zijn plaats terug gezet.
Bovendien heel vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw positieve review! Het doet ons goed om te zien dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd door onze collega's!

Heijnens

Het gehele proces, van afspraak t/m uitvoering is prima verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

De correcte en vriendelijke uitvoering.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat het proces in zijn geheel goed is verlopen en zowel de afspraak als de uitvoering naar uw verwachtingen zijn uitgevoerd!

Clement

Niet van toepassing

Eigenlijk kan ik hier geen mening over geven daar ik huurder ben en de verhuurder heeft een zakelijke relatie met u.

De netheid en veiligheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor het delen van uw review! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen en de monteur zijn werkzaamheden goed heeft uit kunnen voeren.

Stelt mij gerust zo’n controle

Geduld en duidelijke uitleg

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent over ons bedrijf. We kijken ernaar uit om u weer te zien!

Martina Chladekova

Geen. Heel tevreden!!

Goede service

Opmerkzaamheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze fantastische review! We zijn blij dat u tevreden bent over ons bedrijf. We kijken ernaar uit om u weer te zien!

Jürgen Bindels

Good Service

Freundlichkeit

Beste meneer Bindels,
Bedankt voor het delen van deze positieve review!

Piet Bulles

Alles verloopt correct

Vriendelijkheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw positieve reactie en fijn dat u zo positief bent over onze monteur. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar wens zijn verlopen.