Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vast bedrag per maand kwijt en verder geen omkijken meer naar. Onderhoud vindt automatisch tijdig en correct plaats.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles prima; gemakkelijk, duidelijk en correct.

Jos Rutten

Op dit moment geen. Misschien een, snel een oplossing vinden voor luchtverwarming als we van het gas af moeten😊

Zeer vriendelijke en kundige monteur

Het hele plaatje

Schoenmakers

Laat huurders van geijsers tijdig weten wanneer er geen huurgeijsers meer geplaatst of onderhouden zullen worden.

Altijd correct behandeld

Niets

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
We vinden het erg jammer dat u geen berichtgeving heeft ontvangen omwille het uitfaseren van de geisers en willen dit graag met u bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 8920?

Gaasbeek

Is goed geregeld

Advies van de monteur

Bedankt voor uw reactie!
We zijn erg blij dat we het goed met u hebben geregeld!

John Guzman

Goede service, vriendelijke monteur

goede service, vriendelijke monteur

Blijf aardig en behulpzaam

De afgelopen twee jaar heeft Volta monteurs gestuurd die prettig, deskundig en snel reageerden. Ruben, die vandaag kwam voor mijn tweejarig onderhoud is typisch in dit opzicht. Hij was erg aardig en... De afgelopen twee jaar heeft Volta monteurs gestuurd die prettig, deskundig en snel reageerden. Ruben, die vandaag kwam voor mijn tweejarig onderhoud is typisch in dit opzicht. Hij was erg aardig en beantwoordde al mijn vragen.

Wat viel u in positieve zin op?

Ruben was erg behulpzaam en gaf uitleg over het onderhoud, wat er gedaan werd en wat ik moest doen.

Nvt

Hele goede service. Deskundige monteurs.

Nvt

O. Monsewije

Dit soort gasten op handen dragen.

Monteur was zeer kundig en heel erg klantvriendelijk. Ik zag dat hij zeer deskundig te werk ging en heel veel moeite en werk stak in taak. Nog nooit eerder iemand gezien van de monteurs die zo... Monteur was zeer kundig en heel erg klantvriendelijk. Ik zag dat hij zeer deskundig te werk ging en heel veel moeite en werk stak in taak. Nog nooit eerder iemand gezien van de monteurs die zo gedreven en vakkundig te werk ging. Echt super

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer spontane monteur en was niet te beroerd om goede uitleg te geven. Zeer vriendelijk en vakkundig

Keurige monteur

Keurig beleefde monteur

j.w.jansen

De klant tijdig en binnen de periode van 2 jaar informeren over de aanstaande servicebeurt

Heel tevreden over de kwaliteit van de onderhoudsbeurt. m.i. heel ervaren en vriendelijke monteurs.

Wat viel u in positieve zin op?

zorgvuldige uitvoering van de onderhoudsbeurt