Een online portaal om contractgegevens en dergelijke in te kunnen zien en wellicht extra diensten af te nemen, planning van volgend onderhoud te zien etc.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Behulpzame en erg vriendelijke klantenservice en monteurs!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en behulpzame monteurs.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt dat u moeite genomen heeft om het formulier in te vullen.
Wat fijn om te lezen dat de Service & Onderhoudsbeurt fijn is verlopen.
Volta NXT is ontzettend trots op de monteurs...
Bedankt dat u moeite genomen heeft om het formulier in te vullen.
Wat fijn om te lezen dat de Service & Onderhoudsbeurt fijn is verlopen.
Volta NXT is ontzettend trots op de monteurs die met plezier en passie hun werk uitvoeren en overbrengen richting onze klanten.

Als er iets is hoef je maar te bellen en t word geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur die kwam controleren. Snelle service

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor deze mooie feedback.
Wat fijn dat onze snelle service goed is bevallen. Onze storingslijn is 24/7 bereikbaar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Volta NXT is...
Bedankt voor deze mooie feedback.

Ben tevreden

Monteur was behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij waarderen uw positieve feedback en zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent over het werk van de monteurs. Wij danken u voor de tijd en genomen... Wij zijn erg blij met uw mooie terugkoppeling! Wij waarderen uw positieve feedback en zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent over het werk van de monteurs. Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven.

Piet Hegger

Blijf bij Volta

De service is prima

vriendelijkheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u nog lang tevreden te kunnen houden met onze service en dienstverlening. Dank voor uw review.

Nabyla

Niks

Geen commentaar

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs was heel behulpzaam

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Wat een mooie score, wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u hiermee nog jaren van dienst te kunnen zijn. Dank voor het achterlaten van een review.

Oomens

Houden zo

Correcte uitvoering

Correctheid

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Beste, Dank voor uw review en de genomen tijd om een reactie te plaatsen. Uit uw comment kunnen wij concluderen dat u tevreden bent met onze service. Dank hiervoor!

Nvt

Te duur

Rust en tijd monteur

Op dit moment niet

Produktkennis en goede service

Wat viel u in positieve zin op?

vragen werden door zowel centrale als monteur deskundig beantwoord en afgehandeld

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Maak de maandelijkse kosten interessanter voor vaste klanten en niet indexeren en duurder maken dan blijven ook klanten !

word ieder jaar duurder en is nu duurder ald dat je een nieuw contract aangaat

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze ineens met 3 personen kwamen en 2 busjes, maar daar tegen zeker goede uitleg waarom en dame in opleiding deed perfect werk en hoop dat er meer vrouwen/dames zich aanmelden hiervoor!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Beste, wij streven ernaar een zo goed en reëel mogelijk aanbod te hanteren voor de maandelijkse kosten. Echter is het zo dat landelijk de prijzen omhoog gaan en wij hierom helaas niet kunnen... Beste, wij streven ernaar een zo goed en reëel mogelijk aanbod te hanteren voor de maandelijkse kosten. Echter is het zo dat landelijk de prijzen omhoog gaan en wij hierom helaas niet kunnen achterblijven. Willen wij als bedrijf de juiste kwaliteit kunnen aanbieden dan zijn we genoodzaakt ook te indexeren. Wij danken u voor uw feedback.

Ga zo door

Prima service, vriendelijke monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelhied van het inplannen en de bereikbaarheid